Ben Aflek: Jedva čekam da budem gospodin Mama

0
Filmski superstar Ben Aflek otkrio je da ne može da dočeka da ga njegova supruga, glumica Dženifer Garner, ostavi da sam brine o njihove dve ćerkice
foto: BANG
foto: BANG

Glumac, režiser i scenarista Ben Aflek, koji sa svojom izabranicom Dženifer Garner ima dve ćerke, petogodišnju Vajolet i dvogodišnju Serafinu, otkrio je da uživa u retkim prilikama kada briga deci padne isključivo na njegova leđa.

- Moja žena uskoro kreće na snimanje filma i tada ću ja konačno moći da budem gospodin Mama sa punim radnim vremenom! – podelio je oskarovac svoju iskrenu radost očinstva sa čitaocima magazina U.S. Weekly.

Iako je Aflek veoma posvećen ulozi oca, nedavno je doveo u pitanje sliku koju šalje u javnost kao muž, pošto je otkrio da božićni poklon za Dženifer kupuje u poslednji čas, na samo Badnje veče.

- Znam, to zvuči užasno. Dešava mi se da se uspaničim i onda samo odlažem stvari. Jednostavno, nemam jasnu ideju šta da joj kupim i koju poruku tim poklonom želim da prenesem. Mislim da zapravo ja uložim mnogo više energije i truda u izbor tog jednog poklona, nego ona kupujući petnaest – pokušao je da se opravda glumac.

makonda-tracker