prevara

Nije ni pomišljala na nešto ovako: Luka Lazukić prevario Natašu Bekvalac za dupleks vredan 250.000 evra

5

Nataša je nedavno otkrila da je stan koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade u kojoj ona živi, a za koji je Lazukić tvrdi da ga je kupio - zapravo u vlasništvu drugih ljudi.

foto: Glossy Press
foto: Glossy Press

Pevačica se poverila prijateljima da je nedavno saznala da joj je Lazukić rekao da je kupio dupleks u njihovoj zgradi, a da je zapravo imao ključeve kako bi ga na molbu investitora pokazivao potencijalnim kupcima

Nataša Bekvalac poverila se prijateljima da ju je suprug Luka Lazukić prevario za dupleks vredan 250.000 evra.

 

 

Ona je nedavno otkrila da je stan koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade u kojoj ona živi, a za koji je Lazukić tvrdi da ga je kupio - zapravo u vlasništvu drugih ljudi.


Zvuči neverovatno, ali on je toliko detaljno isplanirao kako i šta da kaže Nataši da ona uopšte nije ništa posumnjala. Doduše, nije se ni bavila time, niti joj je bilo važno da li on ima nekretnine, novac ili bilo kakve druge materijalne stvari jer je ona već dosta zaradila od pevanja. Kada su počeli da se zabavljaju Luka je živeo u iznajmljenom stanu na Dorćolu, a kasnije se preselio kod nje.Tada je govorio kako mu je neprijatno što živi u njenom stanu, ali je Nataša već provalila da je laže, kao i mnogo puta do tada.

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker