Poznati podržali Krunu uspeha

Veliki broj poznatih ličnosti odazvao se pozivu na ceremoniju svečanog uručenja godišnje nagrade Kruna uspeha najuspešnijim studentima
0
1 / 5

Nagrada Kruna uspeha namenjena je najboljim diplomiranim studentima Univerziteta u Beogradu, mladim ljudima koji su studije okončali zavidnim rezultatima i postigli uspehe koji prevazilaze stručne aspekte izabrane profesije. Strogi kriterijumi konkursa za dodelu nagrade podrazumevali su okončanje studija sa prosečnom ocenom višom od 9.0, pisanje eseja i intervju sa izbornom komisijom.

U izboru najboljih studenata učestvovala je komisija u sastavu: Miša Lukić, predsednik upravog odbora MMS Communications-a, Valentina Cvetković, prva dobitnica nagrade Kruna uspeha, a danas asistent na pravnom fakultetu u Beogradu, Vigor Majić, direktor istraživačke stanice Petnica, ambasador Švajcarske Ervin Hofer i predstavnik porodice Petrović. Na ovogodišnji konkurs za dodelu nagrade prijavilo se više od 50 mladih ljudi sa više od 20 fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Nagrada Kruna Uspeha, u vidu dva Rolex časovnika, dar je porodične firme Petite Genève Petrović i namenjena je najboljim diplomiranim studentima Univerziteta u Beogradu. Ovogodišnji dobitnici su: Tijana Rakić sa Farmaceutskog fakulteta i Srđan Kostić sa Rudarsko – geološkog fakulteta.

Među zvanicama na svečanom uručenju nagrada bile su  mnoge poznate ličnosti kao što su Aleksandra Perović, Lena Bogdanović, Ivan Zeljković, Igor Lazić Niggor…

makonda-tracker