tužna

Prolazilo je i po nekoliko dana, a da on ne vidi bebu: Nataša Bekvalac svedoči koliko je Luka bio nesrećan nakon rođenja ćerke Katje

2

"Nikad nisam videla takvo odsustvo osećaja prema detetu".  

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Pevačica Nataša Bekvalac, nakon što je pretrpela užasno nasilje od supruga Luke Lazukića, na sudu je otkrila da je Lazukić ignorisao njihovo dete i da joj je zbog toga bilo jako teško.

 

 

Naime, Nataša je navodno u iskazu pred sudijom navela da je prolazilo i po nekoliko dana a da Lazukić nije ušao u sobu da vidi njihovu ćerku.

 

Nikad nisam videla takvo odsustvo osećaja prema detetu. Radovala sam se kad uđe u sobu kod bebe jer je to retko činio. Prolazilo je i po nekoliko dana, a da on ne vidi bebu. Bilo mi je žao čak i Luke jer je bilo očigledno da ga ljubav prema detetu ne ispunajva. A čini mi se da je i beba osećala da je nezainteresovan - ispričala je Nataša sudiji.

 

Kako je navela, dadilja joj je prepričala jednu neverovatnu situaciju koja ju je šokirala.

 

 Jednom prilikom je uzeo dete staro samo tri dana za ruke i podigao je uvis, a pre toga ju je stavio u sedeći položaj - ispričala je pevačica koja je pre nekoliko dana od supruga doživela užasno nasilje.

 

Ona je sudiji ispričala i da joj je suprug rekao da nije srećan otkad su dobili dete.

 

- Kad sam ga pitala da li je srećan, rekao je da, otkako se Katja rodila, on ne postoji u našoj kući i da je u depresiji - rekla je Nataša a preneo je "Kurir".

 

 

makonda-tracker