drama se nastavlja

Nataša Bekvalac otkriva Lukinu psihijatrijsku dijagnozu: Slučajno sam pronašla LEKARSKI IZVEŠTAJ!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

Isti su

27-04-2018 10:44h
Slucajno pronasla. Sta li ce jos slucajno da pronadje?

mitatrta

27-04-2018 13:11h
Nije ona nista pronasla vec novinari samo sto nisu pronasli koja je to dijagnoza. Serija sapunica mora ici u nastavcima korak po korak. Polako, bice jos pikanterije

danijel

27-04-2018 14:06h
A ona nije to primetila pre braka, da ne zeli njeno dete, da mrzi sestru i njenu rodbinu i sve najgore? Nego je sad, odjednom, to sve skonatala, sta se desavalo zadnjih godinu ili dve godine. Malo je glupo praviti od nje neku princezu, koja se, eto, zaljubljuje do usiju, ali pogresno, i koja ostavlja bivse jos dok su u braku jel se ludo zaljubljuje u neke nove "princeve".

Sve u paketu

30-04-2018 01:55h
@danijel
Luka nije znao da kada ozeni jednu Bekvalcevu, da mora ozeniti i tatu i mamu, sestru, i siru familiju, kucice i mace naravno. Sa svim njihovim manama i vrlinama (kojih je manje). Staviti tasti na znanje da ne zeli sa njim rucavati i dozvoliti da mu se neko petlja u brak, je totalno ravno samoubistvu. Zavrsetak smo vec videli.

Crnogorac iz Novog Sada

28-04-2018 00:04h
A što će jadna izmislit još,nagrdi bivšeg muža lažima kuku.



Porodica Bekvalac uvijek su se lažima služili.

Jelena

29-04-2018 11:03h
Nadam se da ce istina izaci na videlo.

Maja

29-04-2018 14:28h
On je zaslužio da ga ona još više nagradi i oceni. Šta tebe briga za njenu porodicu i šta možeš da im zameriš? Otac brani ćerku, sestra sestru..... i tako treba da bude, to je normalno a ti si preterao sa komenzarisanjem. Ima te na svim portalima.

starija barbika

02-05-2018 04:12h
@Maja
To ko koga brani, uopste nema veze ni sa krivicom, ni sa zakonom. Mogu oni Natu da brane od svega, samo ne mogu od nje same. Kada su je stvorili tako nekompletnu da celi zivot neko mora da je brani, njoj izgleda treba tutor sa njenih 38 godina, nesreca je samo da ova lepa i zdava decica imaju tako nezrelu i emotvno nestabilnu majku.

Olivera

29-04-2018 16:16h
Lepa Nato, pa jel’ to isti onaj Luka kog si stavila ispred Ljube, deteta, prijatelja?
Onaj sa kim si ponosno pozirala, provodila se i što je najgore, izabrala ga za očuha i oca svoje dece?
Ako on ima dijagnozu, zakonski mu se sve može progledati kroz prste, a šta ćemo sa tobom?

nestasica para

30-04-2018 01:50h
Novosadska barbika koja ekspresno zavrsava treci brak, i na desetke turbulentnih veza koje ima iza sebe. Nasla je Lukinu psihijatarsku dijagnozu, samo je svoju zagubila, negde. Ili se ne usudi procitati, sta strucnjaci kazu o njenoj psihi.

Komšinica

01-05-2018 16:24h
@nestasica para
ovo joj četvrti brak.

Jovana

06-05-2018 11:59h
Neverovatno je kako većina komentara iznešenih ovde sadži nešto negativno o Nataši. Ljudi čak i žene krive žrtvu. Bez obzira na to koje njene crte ličnosti su doprinele da odabere takvog čoveka, red je red i zakon je zakon i niko ne sme da bije svoju ženu. Tačka. Tipična situacija u kojoj kada neko nama nedostižan, neko koga društvo idealizuje i uzdiže doživi neki peh ili pokaže slabost imamo potrebu da ga dotučemo i obezvredimo. To govori samo o našoj zavisti, a kometari o tome da li se udavala 5 ili 100 puta su prost odraz malograđanštine i primitivizma. I inače lepota nije prokletstvo, ne treba slati takve generalizujuće poruke, naročito jer ovo čitaju i mladi.

Olivera

11-05-2018 14:10h
@Jovana
Potpuno ste u pravu.
Niko ne sme da ugrožava i povređuje drugog. Pogotovo oni bez dijagnoze,
koji smatraju da racionalno i odgovorno postupaju u životu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: