Uniqa i prijatelji prikupili milion dinara za Prihvatilište

U galeriji O3one održana druga humanitarna prodajna izložba dečijih radova
0
1 / 4

Na tradicionalnoj drugoj UNIQA-tnoj čaroliji učestvovala su deca iz beogradskih osnovnih škola koja su zajedno sa decom iz Prihvatilišta oslikavala novogodišnje kugle. U galeriji O3one održana je prodajna izložba na kojoj su zaposleni u kompaniji UNIQA osiguranje, partnerske kompanije, kao i poznate ličnosti otkupljivale  maštovito ukrašene kugle za jelku i skupile sumu od million dinara. Sav novac koji je prikupljen na ovogodišnjoj UNIQA-tnoj čaroliji biće doniran Dečijem Prihvatilištu u Beogradu.

Žiri koji su činile poznate ličnosti – Bajaga, Tijana Dapčević, Ana Bebić, Nataša Vukoje, Aleksandra Perović, Kristina Kovač i Danica Maksimović, kao i predstavnici kompanije UNIQA osiguranje su odabrali najlepši novogodišnji ukras i kreatoru ovog dečijeg remek-dela dodelili nagradu u iznosu od 10.000 dinara. Pored kompanija, donaciju je priložila i Ana Bebić, koja se zajedno sa ostalim poznatim ličnostima družila sa decom iz Prihvatilišta.

Pored zaposlenih u kompaniji UNIQA osiguranje, ukrase su otkupljivali i predstavnici kompanija - Raiffeisen bank, Raiffeisen leasing, hotel Hyatt, fabrika čokolade Kings of chocolate, Infostan, Direktorat civilnog vazduhoplovstva, Henkel, Fenix farm, Opština Novi Beograd i mnogi drugi.

Kompanija UNIQA osiguranje ovom prodajnom izložbom ispunjava obećanje dato prošle godine, a to je da će UNIQA-tna čarolija postati tradicionalna. Prošlogodišnja UNIQA-tna čarolija je pomogla da se prikupi velika suma novca koja je pomogla lečenju dece obolele od raka, kao  i porodilištu Instituta za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije.

makonda-tracker