stop nasilju

Potresna ispovest Nataše Bekvalac o životu sa Lukom: Pakao je počeo već na venčanju, tada je kupio i pištolj...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

miljenica

25-04-2018 01:33h
Dokazana laz, vec je iz policije utvrdjeno da Luka nikad nije kupio pistolj, ali je imao dozvolu. Drugo izgleda da je Nati bio jaca konkurencija u ispijanju viskija, jer ni ona bas nije za podcenjivanje. Sa kim si takav si, dok ga je jurila po Ibici nije trazila zastitu od nikoga, sta je trazila to i ima.

ja

27-04-2018 15:36h
@miljenica
Ako si žensko, reći ću ti samo Sram te bilo!

#KarmaIsABitch

ljilja

25-04-2018 11:26h
nasilje nad zenom nema opravdanje. tacka.

cimeri

26-04-2018 00:56h
@ljilja
Nasilje kao nasilje nije dozvoljeno nad bilo kime. Ali svako nasilje ima povod bez razlike na polove, ako Nata dodje u alkoholisanom stanju i napadne Luku na spavanju, grebanjem i udaranjem, vristanjem " "ebacu ti ma.ku gde si bio", sta mislis kako taj drugi treba da reaguje,naprsno probudjen i jos ako je i on pod dejstvom alkohola? Naravno da je sudar neizbezan, Jer se zna da su njih oboje bili tu noc u provodu, ali svako sa svojim drustvom, samo sto je Luka dosao ranije od Nate i vec zaspao.

ja

27-04-2018 15:32h
@cimeri
Tako što će da pozove policiju, a ne da se obračunava!!! Vidim ti si bio/la kod njih kući kad se sve desilo?! Sačuvaj me Bože ovog našeg narod, majke mi, kakvi zaključci, nasilje ima povod, kakav povod bre?!! Niko nema pravo nikoga da bije, NI IZ JEDNOG MOGUĆEG RAZLOGA!

ene ga

29-04-2018 10:43h
@ja
a i nje je vređao..samo nazivao pravim imenom

Olivera

25-04-2018 12:43h
Nasilje osuđujem!
Osuđujem i narcisoidnost, roditeljsku neodgovornost, snobizam i bahatost.
Da li je Nataša kidnapovana i maltretirana, ili je sama donela odluku da se zabavlja, putuje i pozira sa ovim muškarcem?
Da li bi normalna zrela majka već dva puta posle nekoliko meseci zaljubljenosti i provoda, dovela svom detetu očuha?
Osoba koja je materijalno nezavisna i ima potpunu podršku porodice, svoje dete izlaže višemesečnom "paklu" kako naziva odnos sa trećim suprugom. Ili to nije istina, ili je ona katastrofalna majka kojoj je potreba za partnerom ispred svega. Kada kaže da je suprug pio, da ju je maltretirao, omalovažavao, pa takav još i posedovao pištolj, više govori o njoj nego o njemu. Baš takvog ga je pustila u život svoje ćerke i baš takvog izabrala za oca svog drugog deteta. Bravo Nataša, nastavi da se vodiš svojim nagonima i da očekuješ kolektivnu podršku, razumevanje i zaštitu.

Koka

25-04-2018 17:06h
@Olivera
Bravo Olivera !Bas niko nije spomenuo emocionalnu i socijalnu inteligenciju koju gospođa nema ni u tragu.od svega i jeste najgore sa kojom je lakocom dovela očuha svom detetu

ja

27-04-2018 15:35h
@Olivera
To što je ona pogrešila u izboru i to što je grešila u svim tim stvarima, ne opravdava njega kao nasilnika! Sve to i ako jeste istina i dalje nju ne kvalifikuje kao vreću za boks! Dozovite se ljudi i prestanite da relativizujete nasilje, nekim glupim konstatacijama, koje nemaju veze s tim. Nasilje je nasilje, šta god da je uzrok i ko god da je napadač ili žrtva!!!

besparas

30-04-2018 06:52h
@ja
Ko je ovde nasilnik a ko zrtva?
Znaci neko moze da te napada pljuje vredja, grebe skace ti za oci, pokusvacaci da te udari ili povredi, ali ti si nasilnik ako se branis? Sta bi bilo da je Nata kojim slucajema bila jaka zena kakvih ima a imala nekog tananog muzica koji nebi mogao fizicki da joj se suprostavi, sta kazu nase feminke kako bi se to onda zvalo, nasilje ili kako? Iskreno receno, covek od dva metra kao Luka samo jednom da ju je udario kako ona opisuje, ona nebi vise vristala ostala bi na podu. A da je vristala to sigurno jeste od bjesa, alkohola i ljubomore, a najvise kada je saznala da Luka nema taj stan od 250 hiljada eura, to je tek bio totalni sok i katastrofa.

Crnogorac iz Novog Sada

26-04-2018 00:38h
Lijepa Nata ni jednog muškarca nije voljela ka osobu ka momka no ih voljela ka sponzora.

ja

27-04-2018 15:32h
@Crnogorac iz Novog Sada
Šta i da je tako?! Jel to opravdanje za nasilje možda?! Svašta!

Ja pa Ja

29-04-2018 03:49h
@ja
Lepa Nata se ponasa raskalaseno, nezrelo i neodgovorno kako se ponasala i u svojim prethodnim brakovima i vezama. Imala je kulturne i fine muzeve ali njoj to nije bilo dosta, nije mogla da se sksponira. Trazila ja divljeg nepokorenog kojeg ce samo ona moci da ukroti, ali nije bila dorasla zadatku koji je sebi postavila. Kada ga je napala on je odgovorio na isti nacin, jahac koji zeli da ukroti divljeg mustanga mora biti spreman i da tresne o ledinu, a Nata na to nije bila spremna, i sada kuku lele, on je divljak jer se branio, a sta je trebao?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: