obrt situacije

Luka Lazukić izneo NOVE detalje o kobnoj noći: NATAŠA je bila u ALKOHOLISANOM stanju, vređala me je i udarala!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

mamin sin

24-04-2018 22:22h
Vidi mu se po faci da je slabic i zato agresivan.
Pravi muskarac ne oseca potrebu da bije slabijeg od sebe.
To rade samo mamine razmazene kilonje.

komsinica mica

25-04-2018 07:56h
@mamin sin
Ali osjeca potrebu da se brani, ili treba da klekne i trpi dok Natu ne prodje bes, pa nije sve uvek samo crno i belo.

halo 194

30-04-2018 06:24h
@mamin sin
Ma ne bije on slabijega nego ludjega, ko vise pije, sta je trebao da radi? Da zove policiju da ga brani ili hitnu pomoc za ispumpavanje alkohola, onda bi svi rekli koji papucar zove policiji na zenu, nije sam mogao da je smiri, e pa smirio ju je. Nije joj tovario zakon i bolnicke ustanove za vrat, da degradira majku dvomjesecne bebe. Ostalo je ona odradila u jutro kad se otreznila, a verovatno se i ne seca svega.

Nena Teo

24-04-2018 22:31h
Ovaj covek nema ni ponos ni dostojanstvo... Kukavica koja ne preza od lazi i prevara javno a potajno je spreman da kleci i moli i place.. Srecna je ta zena sto je tako brzo pokazao svoje lice. Da se resi tako bednog muskarca i ocigledno psihopate. Ja bih njemu zabranila da vidja dete jer takav covek je na sve spreman.. Svesno kotisti meke njene slabe tacke i momente i zloupotrebljava.. Kakav je to muskarac? Reci jasno i glasno.. Jesam.. Ovako... Zna te Beograd. I sta ti juris. Jadno dete koje ima tako jadnog, bezvrednog oca.

u pravu si

24-04-2018 23:26h
@Nena Teo
Mizerija od "muskarca".

mezimica

26-04-2018 08:43h
@Nena Teo
Tesko je sa Natom imati dostojanstvo, majka dvomesecne bebe, koja svrlja u nocnim provodima i dolazi kuci u sitne sate u alkoholisanom stanju. Cak se i Luka vratio kuci pre nje i zaspao, i bio je mir dok i ona nije stigla. Da ne spominjemo da je Luku upoznala jos dok je bila u braku sa ljubom, i onda ekspresni razvod i novo vencanje, ko zna ko sada vec ceka posle Luke.

Bivsi

25-04-2018 04:12h
Dobro je da je mala Hana slucajno bila odsutna. Jadna zena kako nema srece sa muzevma. Nek joj peti brak bar uspe. I da novine prestanu da pisu lose o njoj. Ima mnogo gorih pa ih niko ne dira.

dadilja 24h

26-04-2018 00:43h
@Bivsi
Hana nije slucajno bila odsutna nego baba i deda konstantno brinu o njoj, ne cuva Nata Hanu kao sto ne cuva ni ovu dvomesecnu bebicu, jer dadilja ima paznju 24h nad njom. Jer boze moj Nata mora da svrcka po Beogradu, provod, drustvo i dolazak u sitne sate kuci. Cak se i Luka vratio pre nje u stan i zaspao, kada je pristigla i Nata. A onda je proradio alkohol i ljubomora, jer grebati i udarati nekoga na spavanju i prevrati mu dzepove i telefon, moze samo neko ko nema punu kontrolu nad sobom, i jos ocekivati da se isti nece braniti, je bas suludo. I sada na sudu izjavljuje, "obozavam ga ali ga se plasim", alo bre?

Mila

25-04-2018 12:04h
Kad sam ga prvi put vidjela u novinama sve mi je bilo jasno. Samo sam pomislila ova žena kao da joj je 15 godina pa krenuli hormoni. Sve se vidi ali je pitanje da li želiš da vidiš !

zasto

25-04-2018 12:45h
Ceo slucaj postaje "smece" koje se dobro prodaje...
Zasto se uopste u medijima pojavljuju njihove intimne stvari? Zbog cega OBOJE serviraju svoj prljav ves javnosti...
Nasilnik svakako treba da bude osudjen, ali u svemu pa i u takvim slucajevima potrebno je imati dozu dostojanstva- troje dece su u igri... zbog cega oni sve to da citaju i iznova prozivljavaju jednog dana. Pogotovo mala Hana sad..
Zar je to potrebno?

Muškarčina

25-04-2018 15:07h
To je prava balkanska muškarčina! Fuj!!!!

Slicni

26-04-2018 00:47h
@Muškarčina
Zbog njega je ostavila Ljubu, to znaci da je ljubu varala sa Lukom. I sama je izjavila da ga je ona prva startovala na Ibici. Konacno je nasla nekoga slicnog sebi, voli da vara, izlaske, alkohol, a vala se i tuce isto kao i ona.

balkanska muskarcina

26-04-2018 08:48h
@Muškarčina
Ovim feministkinjama takav bas najbolje odgovara, pa ko zeli da jase mora biti spreman da tresne o ledinu. Ako nije, bolje da ne pokusava da se namece drugima kao gospodar.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: