Ešton Kučer: Virtuelni izlivi ljubavi

0
Popularni holivudski superstar Ešton Kučer uživa u tome da naklonost prema svojoj supruzi Demi Mur iskazuje putem društvenih mreža na internetu
foto: BANG
foto: BANG

Demi Mur venčao u septembru 2005. godine, smatra da se slanje poruka romantičnog karaktera putem socijalnih mreža ni po čemu ne razlikuje od slanja cveća voljenoj na posao.

- Slanje slatkih reči putem Twittera i Fejsbuka je zabavno. Na neki način, nema tu mnogo razlike nego kad šaljete cveće na kancelariju. Vi zapravo izražavate svoju ljubav javno, da to svi vide. A ko ne voli da bude obožavan pred celim svetom? – primetio je Kučer u eseju koji je napisao za magazin Harper’s Bazaar.

Simpatični Ešton koji je odavno otvoreno rekao da voli da tvituje svojoj izabranici čak i kada mu ona sedi u krilu, upozorava ljude da budu oprezni i paze na sadržaj onoga što objavljuju.

- Samo zapamtite da se sve što ste ikada objavili nalazi tamo negde i da postoje neke stvari koje ne možete nikad više da sakrijete – naglasio je glumac.

Iako uživa u virtuelnim izjavama ljubavi namenjenih Demi, Kučer priznaje da kompjuter nije nikakva zamena za lični, međuljudski kontakt.

- Kada smo nekome potrebni, tom nekom smo potrebni u svojoj celosti. Nema tog teksta koji može da nadomesti nežni dodir koji možemo da damo voljenoj osobi u trenutku kada je povređena – zaključuje Ešton.

makonda-tracker