Slatko i rakija za Šeherezadu i Onura

0
Glavni glumci serije 1001 noć, koja je oborila sve rekorde gledanosti, biće specijalni gosti Prve srpske televizije, koja je i organizovala njihov dolazak.

Berguzar Korel i Halit Ergenč sa zadovoljstvom su prihvatili poziv Prve da gostuju u specijalnoj emisiji 1002. noć koja će biti emitovana odmah po završetku poslednje epizode, u petak 10. decembra, a koju će glumci gledati zajedno sa publikom u studiju ove nacionalne televizije.

Ovaj harizmatični par, koji je očarao domaću publiku, biće dočekan po pravim srpskim običajima, pa će tako gosti biti posluženi slatkim i vodom, a neće izostati ni domaća šljivovica.

Korel i Ergenč će odvojiti vreme i za upoznavanje, fotografisanje i potpisivanje autograma sa svojim najvećim obožavaocima, a njihov boravak u Beogradu neće proći bez noćnog provoda.

Ove velike regionalne zvezde čule su za beogradske restorane, pa je nekoliko objekata poznatih po kvalitetnoj hrani i vrhunskoj atmosferi i ambijentu, na njihovom rasporedu posete našem glavnom gradu. Restorani koji nezvanično očekuju njihov dolazak na ručak, već pripremaju specijalan meni za ekskluzivne goste.

Obilazak užeg centra Beograda i šetnja su takođe na spisku skromnih želja ovog popularnog televizijskog i bračnog para.

makonda-tracker