Selin Dion: Nelson je tatin, a Edi mamin sin

Iako njeni blizanci Nelson i Edi imaju svega mesec i po dana, pevačica Selin Dion već primećuje jasnu razliku u njihovim karakterima
0
1 / 2 Foto: People.com

Nakon nekolicine neuspešnih pokušaja, muzička diva Selin Dion i njen suprug i menadžer Rene Anželil, 23. oktobra podarili su svom starijem sinu Rene Čarlsu dvojicu braće, Edija i Nelsona. U prvim intervjuima nakon porođaja, koje je dala za kanadski Hello! i američki People, pevačica je otkrila u kojoj meri se blizanci razlikuju.

- Oni su veoma drugačiji. Nelson je Anželil, dok je Edi Dion. Edi je moj mališa koji je veoma osetljiv i stalno traži da ga grlim, a Nelson je mračniji i veoma glasan, na jedan pozitivan način. On je moj meda, moj veliki dečko – rekla je Selin.

Četrdesetdvogodišnja zvezda priznala je da iako je neverovatan osećaj biti majka trojici sinova, ona baš i nema vremena da se posveti sebi.

- Ne znam kako ženama to uspeva. Svaki dan Rene me pita jesam li dobro spavala, a meni prođe kroz glavu Ma moraš da se šališ! Kakvo spavanje? Nema spavanja! Ujutro ih obojicu dojim istovremeno. Sedim u pidžami sve dok ne ne bude vreme za ručak, a onda nema šanse da stignem da se istuširam – opisala je svoju svakodnevnicu pevačica.

Kanadska umetnica takođe je ispričala kako njihov devetogodišnji sin Rene Čarls uživa u tome što ima s kime da se igra, ali i da ume da bude pomalo netaktičan pri izboru prave muzike za uspavljivanje svoje dugoočekivane braće. Naime, dečak se kao i svaki pravi vatreni obožavalac bejzbola dosetio da Nelsona i Edija na vreme podučava navijačkim himnama.

- Uopšte ne znam kojim rečima da opišem svu tu ljubav i bujicu osećanja koja me preplavljuju prema svemu što smo postigli. To je veće od života! – zaključuje Selin, koja osim toga što uživa u majčinskoj ulozi, radi i na ostvarivanju planova koji se tiču njene profesionalne karijere, tako da se uveliko priprema za svoj najnoviji šou program koji bi trebalo da startuje 15. marta naredne godine u Las Vegasu.

makonda-tracker