icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

od 2011. godine u sekti

Indija nije nestala, ona je dobro! Princeza Jelisaveta Karađorđević posetila unuku Indiju u ozloglašenoj sekti

Povodom informacije da se ćerka princeze i glumice Katarine Oksenberg nalazi među odbeglim članovima ove organizacije za kojima policija traga, naš sagovornik tvrdi da je ona na slobodi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

INDIJA radi u jednom restoranu u Njujorku, nije nestala i dobro je!

 

Ovo je za "Novosti" rekao Dragan Babić, dugogodišnji partner princeze Jelisavete Karađorđević čija je unuka Indija Oksenberg Karađorđević (26) članica ozloglašene sekte NXIVM.

 

 

Povodom informacije da se ćerka princeze i glumice Katarine Oksenberg nalazi među odbeglim članovima ove organizacije za kojima policija traga, naš sagovornik tvrdi da je ona na slobodi.

 

- Indija nije nigde zatvorena, Jelisaveta je pre desetak dana otišla u Njujork i videla se sa njom nekoliko puta - kaže za naš list Dragan Babić.

 

Ona je u kontaktu sa bakom, ali ne želi da komunicira sa majkom Katarinom. Ljuta je na nju, jer je ona raskrinkala čitavu stvar i to iznela u javnost. Pre godinu dana Katarina je saznala da je situacija ozbiljna. Indija mora da se otrgne od svega. Veruje u tu sektu i brani njene pripadnike.

 

 

Na pitanje u kakvom je psihičkom stanju ćerka princeze Katarine Karađorđević, Babić kaže:

 

foto: Aleksandar Jovanović

 To ne znam, ali sigurno joj predstoje razgovari sa psihoterapeutima, stručnjacima za takve stvari. Treba da se vrati na pravi put. Indija je u sekti od 2011. Kao što i ovde postoje razne organizacije i predavanja koji, navodno, "pomažu" ljudima da uspeju i životu, tako je i tamo. Jelisaveta je zbog toga otišla u Njujork, želi da pomogne i ćerki i unuci.

 

Kit Rajner, vođa sekte NXIVM koja se predstavlja kao organizacija koja pomaže ljudima da se bolje osećaju, već je neko vreme iza rešetaka, pod optužbom da se bavio trgovinom ljudima i prisiljavao devojke da mu budu robinje.