slomila mu srce

Bivša devojka preminulog di džeja podelila potresnu poruku, a mnogi su je osudili: Ti si ga uništila, zato je i pio!

0

Bivša devojka di-džeja Tima Berglinga poznatijeg kao Avići, koji je pre dva dana pronađen mrtav u Omanu, posvetila mu je emotivnu poruku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poruka Avićijeve devojke izazvala gnev njegovih fanova širom sveta.

Model i blogerka Rakel Nataša Betenkort je podelila sliku koju je posvetila preminulom di-džeju. Ona je objavila dugačku poruku, u kojoj je opisala svoja osećanja nakon što je saznala da je Avići mrtav.

 

- Tim, osećam se kao da smo do juče bili nerazdvojni. Voleli smo da pričamo i da se smejemo do samog zalaska sunca. Bili smo protiv celog sveta. To su sećanja koja će trajati do kraja života. Uprkos svim našim usponima i padovima, uvek sam htela da budeš srećan i zdrav. Znam koliko si se snažno borio sa svim problemima. Dala sam sve od sebe da ti pomognem. Hvala ti što si mi pokazao i naučio me šta je prava ljubav. Veza koju smo imali bila je toliko stvarna i čvrsta da zaista ne verujem da smo je ikada prekinuli do kraja. Zauvek ćeš ostati u mom srcu. Bio si toliko poseban i nadaren i imao si najveću ulogu u mom životu. Samo želim da znaš da nikad nisam prestala da te volim. Sada mi je najveća uteha što je tvoja muzika dotakla živote milijarde ljudi i što će sećanje na tebe i tvoj vedar duh zauvek živeti u svima nama - napisala je Rakel.

 

Njen post izazvao je lavinu negativnih komentara! Naime, Avićijevi fanovi smatraju da Rakel, ali i njegove druge bivše devojke pokušavaju da se promovišu na ovaj način, s obzirom na to da se na sličan način oglasila još jedna bivša Emili Goldberg.

 

- Čekaj malo, nisi li mu upravo ti slomila srce pre pet godina? Sećamo kada je Tim medijima rekao da te neće nikada zaboraviti i da je zbog tebe napisao par pesama o slomljenom srcu. Uništila si ga, zato je i pio - naveo jedan obožavatelj na društvenoj mreži.

 

Tim Bergling pronađen je mrtav u petak u poslepodnevnim časovima u Maskatu, prestonici Omana.

 

 

makonda-tracker