PRONAĆI ĆE SVOJU SREĆU

Astrolozi predviđaju pevačici NOVU LJUBAV i proširenje porodice: Nataši Bekvalac iznenada će se dogoditi i ČETVRTI BRAK!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

mira

22-04-2018 18:12h
Jake ličnosti ? Kako ste došli do tog zaključka ? Čime je Nataša pokazala da je jaka ličnost ? A Lazukić ? Ne zna se ko je veći pozer i slabija ličnost !

Ličnost

23-04-2018 09:46h
@mira
Kad naučiš šta se podrazumeva pod jakom ličnošću onda se javi da komentarišeš!

Aco

23-04-2018 17:00h
@mira
Pre je nestabilna nego jaka licnost

Vlade

22-04-2018 20:24h
Šta je tučudno? Ona kad se udaje već planira novi brak i novu alimentaciju. Još jedan brak i alimentacija i ne mora ništa da radi.

Opet svadba

22-04-2018 20:30h
Neka , ljubav čini čud,..

Vestacka Frka

22-04-2018 20:47h
Ma ne verujem u babske price i predvidjanja. Jedno je sigurno ! U Srbiji sigurno nece naci cetvrtog muza! Nema para vise ovde niko iole normalan da placa hirove prosecne pevacice posle tri neuspesna braka, koja je vec sad i u godinama i jos pride sa dvoje dece iz dva razlicita braka. Da sam musko ne bi se ni usudila sa njom uci u vezu. Nije moguce da su sva tri braka na slican nacin zavrsila, a da je ona bila sva tri puta cvecka. To je prosto nemoguce! Da sam musko nikad se ne bih usudila da sa njom imam ozbiljna posla. Odakle toliki novinari i televizija da sve to detaljno isprate i bas u tom momentu da budu ispred stana kad ona izlazi i ide u urgentni.... jooj gadi mi se sve. Uzas

Srce i razum

23-04-2018 09:38h
@Vestacka Frka
Moguće je! Nesposobnost izbora partnera dovodi do ovakve završnice! Za brak nije dovoljna slepa zaljubljenost,koja ne traje dugo, već mnogo toga što samo razum može da odredi! Srce nije dovoljno! Srce bez razuma je propast! A ta nesposobnost za odabir partnera je nasleđena, data joj je vaspitanjem! Žao mi je Nataše! Da sam na njenom mestu nikad se ne bi više udavala! Partnera neka ima,ali bez udaje!

Nik Dedi

22-04-2018 22:23h
Zar treba biti Astrolog, pa predvideti tako nesto ???Ja joj predvidjam i peti ... sesti .... itd ....

jaca

23-04-2018 00:02h
Ne treba biti astrolog pa pogoditi da će se trenutno ucveljena gospodja udavati do sto jedan i nazad,gde god namiriše pare kidisaće a kad para nestane,onda cika,vriska,frka,batine,novine i td.To je takva fela i tu se ništa ne može.Takve osobe ne bi trebalo da imaju decu

Ana

23-04-2018 10:31h
Batalite ih vise, nisu vredni tolike medijske paznje. Toliko ima tragedija i nasilja koje niko ne vidi i ne pominje vi ste se uhvatili za trecerazrednu ` tra-la-la` pevacicu

Zorica Stojanovic

23-04-2018 11:30h
Pa mora u svetu da postoji i srpska Elizabet Tejlor

Andrija

23-04-2018 14:28h
Ne vredi, kada Natasin mozak ne radi i nema strpljenje da igradi kvalitetnu vezu, vec zeli samo vencani papir sto pre!

Darko

23-04-2018 15:44h
Ko ce nju vise..samohrana je majka sa 2je dece i 2 oca deteta, histericna, nestabilna, vec se blizi 40toj, ma istrosena mustikla..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: