Povratak

Povratak kući: Miloš Biković u novoj sezoni Senki nad Balkanom?

0

Miloš Biković već duže vreme nije snimao u Srbiji. Mediji sada spekulišu da će on možda glumiti u novoj sezoni ,,Senki nad Balkanom".

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Miloš Biković, jedan od najtalentovanijih mladih srpskih glumaca, već duže vreme nije snimao u Srbiji. Karijeru je gradio u Rusiji, odigravši više zapaženih uloga u filmovima kao što su ,,Sunčanica" i ,,Led".  Sada, međutim stižu najave kako će možda igrati u novoj sezoni domaće serije ,,Senke nad Balkanom".

 

Domaći mediji javljaju kako su velike šanse da Biković ne bude imao nikakav angažman periodu kada se bude snimao nastavak "Senki". Pošto je bio i u vidu za prvu sezonu, ukoliko bi se ovo yaista pokazalo kao tačno, Biković bi dobio sigurno jednu od najvažnijih uloga.

 

foto: Stefan Jokić

Blic TV je preneo informaciju da pošto mu je nova devojka iz Beograda, Biković želi da provodi više vremena u Srbiji i da to otvara mogućnost da sarađuje sa srpskim glumcima i rediteljima.

 

Tokom snimanja prve sezone, kružile su glasine kako je Miloš odbio ponuđenu ulogu upravo zato što su Rusi tu prikazani u negativnom svetlu.

 

Sam Biković je ipak rekao da to nije bio razlog za odustajanje od uloge:

 

Očekujete da ću reći da je to zbog ideološih neslaganja, ali ja sam učešće odbio jer nisam imao vremena. Dragan Bjelogrlić je moj prijatelj skoro 10 godina i upravo je on otkrio moju karijeru i poverio mi svoj rediteljski debi." 

Miloš Biković se o ovome nije oglašavao, ali kako se početak snimanja druge sezone ,,Senki nad Balkanom" bude bližio, može se očekivati više informacija o ovom pitanju.

 

 

 

makonda-tracker