Kajli Minog: Možda i mogu da postanem majka

0
Pop princeza Kajli Minog veoma bi volela da zasnuje sopstvenu porodicu i priznaje da razmatra različite opcije koje bi joj pomogle da se ostvari u ulozi majke
foto: BANG
foto: BANG

Otkako je njena rođena sestra Dani dobila sina, četrdesetdvogodišnja pevačica Kajli Minog oseća sve snažniju želju da se i sama oproba kao roditelj. Međutim, s obzirom na to da je tokom borbe sa rakom dojke prošla kroz mnogobrojne rigorozne medicinske tretmane, ova Australijanka svesna je činjenice da će joj najverovatnije teško uspeti do drugog stanja stigne prirodnim putem.

- Razmatrala sam različite opcije. Još uvek nisam do kraja sigurna koji su sve to putevi kojima želim da nastavim dalje, ali osećam potrebu da saznam koji od njih može da vodi ka porodičnom životu. Lekari su ovih dana u stanju svašta da postignu, posebno u Americi – otkrila je zvezda za britanski Glamour magazine deo svojih potencijalnih planova.

Popularna džepna Venera priznala je i da se nakon dugog perioda oporavka od ove opake bolesti tek sada ponovo dobro oseća u svom telu.

- Ne želim više da gubim na težini. Samo moram još dosta da poradim na formi. Mislim da ću se tek tada ponovo početi da se osećam kao da sam u sopstvenoj koži. Toliko dugo osećala sam se kao da sam u telu nekog stranca. Jedva čekam da ponovo budem ja – ispričala je Kajli.

makonda-tracker