Džoni Dep: Rajan Rejnolds me uštrojio

0
Pošto je Rajan Rejnolds proglašen za najseksepilnijeg živog muškarca, Džoni Dep, pređašnji vlasnik ove titule, izjavio je da se oseća uštrojeno
Foto: BANG
Foto: BANG

Zvezda Pirata s Kariba, legendarni Džoni Dep, bio je proglašavan za najseksepilnijeg muškarca po izboru čitalaca magazina People 2003. i 2009. godine. Pošto ga je nedavno s trona skinuo zgodni Rajan Rejnolds, duhoviti Dep šaljivo je prokomentarisao da se oseća uštrojeno.

Četrdesetsedmogodišnji glumac, koji trenutno promoviše film Turista u kom igra s Anđelinom Džoli, kaže da se teško oporavlja od ovog poraza.

- Osećam se uštrojeno. Potučen sam do nogu. Patetičan sam kao neka foka. No, tako to biva, zar ne? – kaže Džoni, koji ne planira da povrati slavu i osvoji titulu treći put.

- Mislim da ću moći da nastavim da radim dalje, ali da li ću pokušati da pobedim ponovo? Ne. Radio sam veoma naporno za tu titulu – rekao je Dep za MTV News.

Tridesetčetvorogodišnji Rejnold, zvanično najseksepilniji muškarac po izboru magazina People, priznao je da će zbog titule morati da se suoči sa zezanjem svojih prijatelji, porodice i svoje supruge Skarlet Johansen.

makonda-tracker