stil

Dve odevne kombinacije u jednom danu ostavile su bez daha: Melanija Tramp - modna ikona bez premca

0

Lepa prva dama Melanija Tramp nastavlja svoj pobednički modni niz, a nakon prelepe haljine s prugama dizajnerke venecuelanskih korena Karoline Herere, oduševila je pojavivši se u dva savršena stajlinga...

foto: Profimedia

Japanski premijer Shinzo Abe i njegova supruga Akie nalaze se u dvodnevnoj poseti SAD-u, gde se na Floridi susreo s Donaldom Trampom.
 

 

Vitka i visoka Melanija itekako dobro zna kakvi joj krojevi pristaju, pa odlično bira outfite u kojima do izražaja dolazi njezina besprekorna figura.

 

Zgodna Slovenka ponovo je modno briljirala potpuno zasenivši suprugu japanskog premijera koja se pojavila u neupadljivoj crnoj haljini cvetnog dezena.

 

foto: Profimedia

Bivša manekenka se odlučila za prelepu smaragdnozelenu haljinu košulju vojničkog stila (Derek Lam) za koju treba izdvojiti 1100 dolara, a uparila ju je s moćnim štiklama zmijskog dezena. Melanijin omiljeni detalj, kaiš, dodatno je naglasio vitki struk atraktivne prve dame.

 

Kao i obično, Melanija se držala svog prepoznatljivog stila šminkanja: "smokey eyes" i neutralni ruž na usnama.

 

Ništa manje uspešna nije bila ni druga kreacija pa je američka prva dama ostavila bez daha u uskoj beloj haljini retro kroja koja prati liniju.

 

foto: Profimedia

Kreacija bez rukava sa interesantnim detaljima u obliku sitnih našivenih cvetova, Melaniji je stajala kao salivena, a vrtoglave stileto cipele sa šljokicama upotpunile su ovaj efektni stajling.

 

foto: Profimedia

Inače, radi se o šestom zvaničnom susretu američkog predsednika i japanskog premijera: ovaj put reč je o dvodnevnom sastanku u letnoj rezidenciji američkog predsednika Mar-a-Lagona Floridi, a Severna Koreja bila je jedna od glavnih tema ove posete.

 

makonda-tracker