Ceca pred 12.000 ljudi u Sidneju

Nakon koncerta u Pertu, sa kojeg su snimci kao i pozitivni komentari preplavili Internet, folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović pokazala je i da je u australijskoj metropolis, Sidneju, i više nego popularna jer joj je dobrodošlicu poželelo 12.000 posetilaca u o
7
1 / 14 Foto: Dragana Marinković

Uz pratnju svog šestočlanog benda, Ceca je uz gromoglasan aplauz i skandiranje izašla na scenu sa prvim taktovima pesme Grome moj. Koncert je trajao više od dva i po sata, a Ceca se dva puta vraćala na bis. Osim cveća i plišanih igračaka, koje će Ceca pokloniti nekom od domova za nezbrinutu decu po dolasku u Beograd, na poklon je stigla i srpska trobojka na kojoj piše Ceco mi te volimo.

I tokom ovog koncerta, publika je bila nacionalno šarolika, ali to nije bio problem za sjajnu atmosferu i veselje uz poznate hitove. Inače, osim same hale, i sve u njenoj okolini bilo je u znaku Cece - od elektronske signalizacije gde je Ceca parking, pa do brojnih suvernira, majica i diskova najveće muzičke zvezde.

 Po svoj prilici, čuveni estradni menadžer Raka Marić i Svetlana Ražnatović tandem su koji dobija, što je potvrdila i puna sala dan kasnije u Adelejdu, tako da je Ceca tri dana za redom imala sjajne koncertne aktivnosti u Zemlji kengura.

Do narednog koncerta koji je očekuje za vikend u Melbrunu, Ceca ostaje u Sidneju, gde će odmarati i uživati u gradu za koji već sada kaže da ju je u potpunosti oduševio.

 

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker