Nataša Bekvalac i Sergej Trifunović snimanje Hitorame priveli kraju kao profesionalci

0
Posle velikog odjeka koji je imao snimak svađe Nataše Bekvalac i Sergeja Trifunovića objavljen na portalu Youtube, PR tim emisije Hitorama oglasio se saopštenjem u kome otkrivaju da su glumac i pevačica nakon sukoba uspešno završili snimanje

Naš slavni glumac odnedavno zajedno sa Idom Prester čini voditeljski par sve popularnijeg šou programa Hitorama koji se emituje na MTV kanalu. Na snimanju novogodišnje emisije Sergej i Nataša su došli u konflikt zbog toga što se popularnoj pevačici nije dopao način na koji je najavljeno izvođenje njene numere Čistija. Iako se moglo videti da su razmenili nekoliko teških reči, njih dvoje su uspeli da izglade nesporazum i završe snimanje novogodišnjeg specijala koji je na programu regionalnog MTV kanala 31. decembra od 20 časova.

- Nakon reakcije Nataše Bekvalac na najavu Sergeja Trifunovića, koja je za nas tek jedna od mnogobrojnih anegdota sa snimanja, novogodišnja Hitorama je uspešno snimljena. Nije loše da se ovakva i slična kreativna razmimoilaženja dešavaju u procesu nastanka emisije u kojoj se muzika izvodi uživo, jer je to samo znak da je svima bitno da ono što će izaći pred gledaoce bude najboljeg mogućeg kvaliteta. Nataša Bekvalac i Sergej Trifunović su snimanje priveli kraju kao profesionalci. Nataša je izvela svoju pesmu Čistija, ali i numeru Kajli Minog Out of my head. U novogodišnjoj Hitorami 31. decembra od 20 sati na kanalu MTV gledaoci će moći da vide i Natašin i intervjue ostalih izvođača, u krilu Deda Mraza, koga je ovom prilikom glumio upravo Sergej Trifunović – otkrivaju iz PR tima emisije Hitorama.

 

makonda-tracker