problemi

Borba za ćerku i imovinu: Nakon brutalnih batina lepa Nata želi razvod i POTPUNO starateljstvo

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Mira

17-04-2018 15:56h
Skupa je to igracka. DObro je prosao samo onaj Ljuba.

Miki

18-04-2018 13:52h
Natasa daj da ga vaspitam po mom receptu da vise ne misli na agresiju imam lek..

A ja

18-04-2018 17:01h
bih rado razmatrala socijalnu podobnost za odgoj djeteta bez namjere da ikog vrijeđam ili omalovažavam. Jedno dijete kod djeda i bake, svako malo novi očuh i sad još i drugo dijete da prolazi istu agoniju. Pored toga u pitanju su ženska djeca.( Nadam se da ćete ovo objaviti jer ne pričam laički.)

Ana

18-04-2018 17:27h
Uvek se svodi na borbu za imovinu....kod nje, izgleda cesto i konstantno....iz svake veze vise nekretnina i bolji konto....pevanje usput, kao pokrice /kad ima ko da sponzorise/....deca dodju ko kolateralna steta....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: