Radio S uživo iz Novog Sada

Voditeljka Radia S Natalija Milosavljević koja ima emisiju Dan sa Natalijom, vodila je program iz izloga u Novom Sadu, a gosti su joj bili Maja Gojković i Sergej Ćetković
0
1 / 5

U novosadskom Legend WW-u, Natalija je ovaj neobičan šou vodila zajedno sa Majom Gojković, predsednicom Narodne partije i nekadašnjom gradonačelnicom Novog Sada, a ovom programu pridružio se i pop pevač Sergej Ćetković na samo nekoliko sati pre početka svog koncerta u Spensu.

Maja Gojković priznala je da prvi put ulazi u izlog ali da joj je vrlo zanimljivo što je na ovaj neobičan način Radio S dobio i sliku. Dok je mahala prolaznicima u Merkatoru, Maja je pričala da ima sve manje vremena za šoping a kamoli za ulazak u izlog! - Gledajte me sada u izlogu, posle ko zna kad! - izjavila je Maja Gojković uz obećanje da će ovakav radio šou organizovati iz Skupštine, u slučaju da ponovo nekada pobedi na izborima i postane gradonačelnik Novog Sada.

Pravo oduševljene prisutnih u Legendu izazvao je dolazak Sergeja Ćetkovića.

- Toliko puta sam gostovao na radiju, ali tek sada sam zaista ušao u radio kutiju iz koje svi mogu da me gledaju. Dobra ideja i nešto neobično. Rado bih ostao u izlogu da ne žurim na koncert! – priznao je Sergej aludirajući na izlog koji je za ovu priliku bio pretvoren u radio sa skalom na kojoj je bio zakucan radio S.

Prilika da se ovaj nasjlušaniji program i ljudi iz radija predstave svojoj publici, rodiće se ponovo ali na nekom novom, neobičnom mestu i sa nekim novim sagovornicima.

- Sledeći je izlog u Nišu i susret sa niškim poznatim ličnostima. Jedva čekam da vidim kako će se oni snaći – izjavila je radio voditeljka Natalija Milosavljević, čiju je emisiju do sada pratilo oko milion slušalaca dnevno u čitavoj Srbiji.

makonda-tracker