Ivana Banfić i Severina: Sukob u virtuelnom svetu

1
Pevačica Ivana Banfić, alijas I Bee, u video obraćanju na Facebooku ispričala je svojim obožavaocima da se izvinjava kolegama pevačima jer njoj nisu bitne brojke već fanovi

Pošto se Severina video-pozdravom zahvalila svojim fanovima na Facebooku, izvinivši se kolegama zbog toga što ona ima najveći fan-klub na ovoj socijalnoj mreži, sličnu čestitku snimila je i Ivana Banfić. Popularna pevačica, koja sada nastupa pod imenom I Bee, izvinila se kolegama pevačima, jer njoj nisu bitne brojke već fanovi. Iako su dve pevačice u odličnim odnosima, što je dokazao i Severinin dolazak na Ivaninu nedavnu promociju, I Bee je uspela da zaintrigira svojim video materijalom kojim posredno odgovara popularnoj Seve.

- Nije važno koliko vas ima. Važno je da se volimo. Svi ste mi važni. Pozitivna vibracija koju mi svaki dan šaljete pomaže mi da budem kreativna onako kako vi to volite i dobro raspoložena - ovim se rečima I Bee obratila fanovima putem videa na svojim Facebook i Twitter profilima.

Inspirisana rastom na FIR top listi, odnosno uvidu u kvalitet interakcija na facebook stranici, gde se od pet stotina stranica našla na visokom 19 mestu, Ivana je odlučila da još jednim videom pokaže koliko joj fanovi zaista znače.

Nasmejana i zanosna Banfićka je svima jasno dala do znanja da fanovi za nju nisu brojke, vec neiscrpna inspiracija i snaga.

- Izvinjavam se mojim kolegama pevačima, ali meni fanovi nisu brojke!

Hvala vam na predlozima, hvala na pesmama, slikama, ponudama za saradnju i poklonima koje mi šaljete. Volim vašu energiju – poručila je I Bee svojim obožavateljima.

Kao pravi tech freak, kako su je prozvali twitterasi, Ivana je opet istakla kako su društevene mreže njena najdraža svakodnevna zavisnost, a video i live stream javljanje uobičajena praksa.

- Mnogi su sumnjali, ali mislim da je sada svima jasno: navukla sam se na društvene mreže. Volim koristiti hashtag, sama pišem statuse. Facebook, Ustream, Twitter družimo se na svakom koraku – kaže Ivana.

Pogledajte ceo video kojim se I Bee obratila svojim fanovima:

Pogledajte kako je izgledalo Severinino obraćanje fanovima:

makonda-tracker