nasmejan i srećan

Ludi kamen po TREĆI PUT: Holivudski zavodnuik Ričard Gir planira venčanje sa 34 godine mlađom devojkom

0

Slavni holivudski šarmer Ričard Gir, koji iza sebe ima dva propala braka, spreman je na treći. 

foto: Profimedia

Filmska zvezda Ričard Gir u maju će stati pred oltar sa svojom 34 godine mlađom devojkom Alehandrom Silvom, koju je upoznao pre tri godine, dok je još bio u braku s glumicom Kare Lovel.

 

 

Sa svojom mlađanom devojkom Alehandrom Silvom venčaće se za mesec dana u Vašingonu

 

 

Strani mediji tvrde kako su iz poverljivih izvora dobili informaciju da će se 5. maja održati svečana ceremonija u Vašingtonu, a o veridbi je počelo da se šuška još u decembru prošle godine kada je na Alehandrinoj ruci uočen ogromni dijamantski prsten.

 

Ovo će biti treći brak holivudskom zavodniku, koji očigledno nije izgubio veru u ljubav, ali i drugi brak lepoj Španjkinji.

 

foto: Profimedia

Gir je prvo bio četiri godine u braku sa Sindi Kraford, a 12 godina proveo je u braku s manekenkom i glumicom Kere Lovel, s kojom ima 17-godišnjeg sina Homera Džejmsa. Alehandra je pak razvedena od geologa Govinda Friedlanda, s kojim ima sina Alberta, kojeg je rodila u decembru 2012.

 

Tek sam se nedavno razvela, pa ne razmišljam o pravom venčanju, ali možda ćemo imati nekuintimniju proslavu. Znate savršen par je dvoje ljudi koji su uvek tu jedno za drugo, bez obzira na parče papira. Trenutno živim pravu bajku, baš ono što gledate u ljubavnim filmovima', rekla je 35-godišnjakinja nedavno kada su je pitali šta misli o venčanju s Girom.

 

 

Par inače vezu zbog poslovnih obaveza već tri godine održava na relaciji Madrid-Njujork, a spojili su ih i brojni humanitarni projekti na kojima zajedno sarađuju.

 

 

makonda-tracker