HRABRA

NIJE TE MAJKA RODILA DA TE DRUGI BIJU: Komentar Nataše Bekvalac potresao sve one žene koje su prošle kroz sličnu torturu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

mima

15-04-2018 14:06h
drage nase zene ,zar nije zalosno to sto dobijamo batine od osoba koje volimo i cuvamo kao svoje oci a oni na sve to pljunu i pri tome se fizicki izivljavaju?
Takvima je mesto u zatvoru i sto dalje od nas- ZENA koje drze i cuvaju svoju decu (porodicu) i ovu napacenu zemlju koja se zove SRBIJA!Sa takvim muskarcima poput Lazukica tesko nama i celoj zemlji koja srlja u propast sa takvim "muskarcinama"".
Porodica je jedino najvece bogatstvo i to cuvajte kao zenicu svog oka!
Natasa ,gledaj sebe i svoju decu i neka te dragi Bog spasi od tog Lazukica!

Orfanela

18-04-2018 01:53h
@mima
Pa stoka nije navikla da zensko ima svoje misljenje i da nece zbog bruke i sramote da izlazi u javnost sa kucnim problemima, da ce da cuti i trpi izlaske i da on radi sta hoce a da ona bude uz dete....i kada se pobunila i zatrazila objasnjenje dobila je po nosu misleci da ce time da resi stvar...nije mu na pamet palo da ce cela Srbija da sazna sta se desilo, i AKO JE. Ne treba cutati i drzati nista u sebi, nema razloga, jos ima dobrih ljudi koji ce podrzati zrtvu, a osuditi nasilnike svake vrste. Mnogo mi je zao nje, bori se sama ceo zivot, radi maksimalno, ali nema srece sa muskarcima...

Koko

15-04-2018 23:20h
Kao žrtva nasilja,mogu samo da kažem da se svi nasilnici brane na isti način:Prva je počela,odgurnuo sam je u ona je pala i povredila se.Ili,u mom slučaju,još ciničnije,gurnuo sam je da je ne bih ubio.

M K grupa

16-04-2018 11:24h
Rodila je majka da bude pevaljka ! Vito telo za gledanje, duge noge za igranje a jos duzi jezik za svadjanje !

Ja

16-04-2018 21:15h
@M K grupa
Koliki god da je jezik, ne može se šakama raspravljati!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: