Tatjana Vojtehovski: Još se nisam udala

Voditeljka Tatjana Vojtehovski, koja je nedavno proslavila prvu godišnjicu zabavljanja sa biznismenom Nenadom N. Čankom, otkriva koliko ima vremena za svog dečka i kako funkcioniše njihova veza
0
1 / 3 Foto: Kurir

Voditeljka i predsednica odeljenja korporativnih komunikacija televizije Pink, Tatjana Vojtehovski (40), godinama savršeno usklađuje privatni život sa svojim brojnim poslovnim obavezama. Uz ćerku Tijanu (19) koja je odličan student na Akademiji lepih umetnosti, Tanja rado slobodne trenutke deli i sa svojim dečkom, magistrom ekonomskih nauka Nenadom N. Čankom, s kojim je početkom novembra proslavila prvu godišnjicu zabavljanja. Iako joj naslednica studira u Beogradu, a i voditeljka sve češće zbog posla boravi u srpskoj prestonici, još ne želi da se preseli iz rodnog Novog Sada u kojem živi njen izabranik i iz kojeg crpe pozitivnu energiju. Mada retko govori o svom privatnom životu jer se u tim trenucima oseća nelagodno, voditeljka i ovoga puta zagonetno krije način na koji je proslavila godišnjicu romanse sa svojim emotivnim partnerom. S obzirom na to da su oboje ostvareni u svojim profesijama, logičan korak u njihovom odnosu bio bi zajednički život.

- Ka novim pobedama koračam u visokim potpeticama što mogu da radim i sama, ali i uz partnera. Zajednički život ne znači samo zajednička vrata i ključ, već mnogo više od toga. Odrednica istog poštanskog broja često ne znači harmoniju i obostrano zadovoljstvo, sreću i ispunjenost. Ako bi vaše pitanje bilo da li sam se udala, moj odgovor je da nisam. Ako pitate da li ću menjati prezime, odgovor je da neću. A gde trenutno stanujem, najbolje znaju neki dostavljači hrane u Novom Sadu - duhovito će voditeljka koja veći deo dana provodi u Beogradu, dok je Nenad u Novom Sadu.

- Naravno da imamo vremena da se viđamo i volimo da izlazimo u noćni provod, što bismo češće radili da nismo primorani da se skrivamo od objektiva ili radoznalih novinara, a to što smo izraziti profesionalci na poslu, ne znači da smo amateri kod kuće - duhovito govori Tanja koja je veoma posvećena svojoj naslednici.

- Ćerku savetujem samo u onoj meri u kojoj ona to traži od mene. Tijana svakako ulazi u moj svet koji dobro poznajem. Znam sve njegove mane i prednosti, ali isto tako mislim da će Tijana kao inteligentna devojka otkrivati svoje istine i sticati iskustva, a ja ću kao majka uvek biti tu da je podržim i da je posavetujem ukoliko to bude bilo potrebno - iskrena je Tanja koja uspešno vodi veoma popularni kviz Trenutak istine i kaže da sve priče iz emisije lično proživljava, kao i to da svoje emocije kao rezultat reakcija na potresne ispovesti takmičara pred kamerama ne može da sakrije.

- Potresa me svaka priča o ljudskoj nesreći, a posebno priče žena koje su zlostavljane. Nedavno je gost bila žena koja je doživela incest i koja je godinama, pošto je osećala užasan stid, živela u paklu sa svojim silovateljem - priča šarmantna brineta.

Ksenija Konić

makonda-tracker