odbrana

Odgurnuo sam je da me ne bi udarala, u tom trenutku je ona pala: Svedočenje Luke Lazukića razbesnelo javnost

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Stojan

15-04-2018 09:11h
Bas nema srece sa muskarcima....

xx

15-04-2018 14:13h
Vidi se da je agresivac po pogledu. Čudo da ga Nataša nije procenila.

MARIO

16-04-2018 10:19h
@xx
Bas mu se vidi pogled

mama

15-04-2018 16:15h
Jel tako treba da se ponasa otac bebe od nepuna dva meseca i brizni suprug? Sram ga bilo! U rudnik s ovakvima!!! Takvi nisu ni za decu , ni za porodicu! Izem ti ovakvu drzavu kad pusta takve da se brane sa slobode!

nnn

15-04-2018 16:34h
Od ovakvih zene treba da beze glavom bez obzira!!! Nek se bavi boksom pa u ring sa slicnima da se bije bar za pare!

mufljuz

16-04-2018 00:01h
Ja momak došao sam iz grada u kuću moje žene koja mi je uz put podarila dete pre dva meseca i legao da spavam. Ujutru je ona izhisterisala jer mi je našla prepiske sa tri druge žene koje nisu majke moga deteta i nisu me čekale kući dok sam ja bio u gradu već su se provodile u tom istom gradu sa mnom. Da me ne bi udarila jer taj bezobrazluk ne dozvoljavam odgurnuo sam je malo jače pa je ona pala. Razumete da nisam to mogao da dozvolim jer je ona kriva što se dopisujem sa drugim ženama, ostavim nju i dete pa odem u grad. Šta histeriše, normalno da treba da sedi kući a ja da jurim sojke po gradu i da ćuti i bude sretna što sam uopšte i došao. Ovim ponašanjem je pokazala koliko je loša žena i majka jer da nije ćutala bi kao zalivena izmirili bi smo se jednim dobrim sexom (jer to joj sada treba, zato i divlja po kući) i stvar rešena. Sram je bilo, još me je i policiji prijavila, šteta pa mi dali zabranu prilaska već bih joj pokazao gde joj je mesto.

Petar

16-04-2018 13:01h
Odgurnuo je u predelu lica, bice da je to! Baraba!

Vukota

16-04-2018 16:07h
Taj lik je neotesano, isfrustrirano zivince, tu nema spora, nema izgovora za udaranje zene, ali Natasa ima dovoljno godina, valjda bi trebalo da ima i dovoljno pameti da ne stane opet na grabulju, a stala je....Nije joj prvi put, a ni poslednji....

BoBika

16-04-2018 19:28h
E Nato, mnogo si brzo požurila u bark sa gadom. Treba mnogo hleba i soli pojesti sa nekim pa tek onda mu dozvoliti da uđe u tvoje srce i tvoj prostor. Zar ti prethodna dva puta nisu bila za nauk?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: