izašao u javnost

Nemam od čega da bežim: Oglasio se Luka Lazukić nakon što je izašao iz policijske stanice

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Bane

14-04-2018 23:05h
Ima li i jedna slika gde je ovaj normalno obučen, samo neke čakšire i dimije nosa.

toton

15-04-2018 11:59h
@Bane
Ima on i raznih suknji ali njih nosi za svecanije prilike.

Pošteno

15-04-2018 09:41h
Uvjek treba saslušati i drugu stranu.

Anonimus

15-04-2018 21:53h
Latentni gay,jos nije izasao iz ormara.Izvinjavam se gayevima ne zasluzuju ovakvog skota

leotar

16-04-2018 09:02h
gadni jednostrani fizicki napad nikada nema drugu stranu ma kakva da je Natasa drzi se I samo nastavi ti si u pravu on je glupi zlikovac

Lana

16-04-2018 22:46h
Nemaš od čega da beziš??? Bezi do psihijatra da te naučiš da zauvek pobegneš od tog grubijana, neotesanka i siledžije u sebi!

realna

16-04-2018 23:45h
Kako volim svog muza! Nepoznat, zgodan jednostavan, pametan, vredan, u svom poslu veliki strucnjak, dobar otac, na smenu sa mnom ustajao nocu kada su deca bili bebe, nikada nije izlazio sam dok su deca bila mala (a ni bebisiterku nismo imali) retko se desi da dodje kasno u noc, retko ili skoro nikada pijan a ide sa svojim drustvom redovno na pice. Tada ga ne cackam i kada je ljut ja ga ne cackam, vec tek kada je pravi trenutak. I on mene ne cacka kada nije trenutak. Nikada u ne proveravam njegov telefon, nikada mu nisam pipnula novcanik. A uvek znam koliko para i sta ima u novcaniku, jer mi on kaze. Ako ponekad i primi neki osmeh od neke kolegenice ili kompliment meni je milo jer zivot je tezak a on se trudi...udala sam se za pravog. I pravi me nikada nije udario. Kad se udajete, proerite da li se udajete za dobrog coveka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: