rane

Na njenom licu sve se vidi: Prve fotografije Nataše Bekvalac iz Urgentnog centra

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Rade

14-04-2018 17:44h
Ne vidim ništa

Prirodna Nata

15-04-2018 17:10h
Na ovim slikama ne vidim nista drugo sem prave, nenasminkane, nefotosopirane Natase. E sad sto smo mi navikli da je vidjamo u sredjenom izdanju gde lici na Barbiku, pa nam ove slike izgledaju kao da je bolesna, propala, itd, to je sasvim druga prica.

Psiho

15-04-2018 22:28h
@Prirodna Nata
Ma I Luka se razocaro,pa see Jos i propijo ma Luka je tu zrtva.Jaoooo zennooo zennooo sta ucini odmennnneee

zufer

15-04-2018 17:19h
prebiće ga dača i kole...

Sara

16-04-2018 08:14h
Na slikama se nista nevidi. Protiv nasilja sam definiticno ali ko zna sta je tu bilo. Ako su se zbog njegovih ljubavnih poruka posvadjali ona nije normalna . Pa zna se ko je ona samo mu je trebala spajovati kofer i ajmo miki putuj. Kada si lep i imas lepu i zdravu decu ove stvari ti netrebaju u zivotu.

kresoja

16-04-2018 11:25h
a pre samo par meseci to je bila ljubav iz bajke,te ovaj krevetac,te ova boja sobe i td..a ja komentarisao koga to moze interesovati u zemlji koja radi za minimalac,komentar mi neobjaviste,verovatno ni ovaj necete.

mina

16-04-2018 12:43h
STOP NASILJU !!!!
A ONA NIJE PROSTA ŽENA PA SE ČUDIM I UJEDNO PITAM KOLIKO PUTA JOŠ DA SE ZALJUBI ODNOSNO KOLIKO ĆE PUTA JOŠ DA SE UDA

Milan

19-04-2018 09:23h
@mina
I KOLIKO CE JOS PUTA DA DOBIJE BATINE. IMA ZENA KOJE TO NE MOGU DA IZBEGNU. MISLIM DA JE ONA MEDJU NJIMA.

Nepobedivi

16-04-2018 12:45h
Sve se vidi na licu,ne znam sta se vidi na licu kada mediji na strani Natase
mozda je ona sve to iscenirala,moze zena da sama sebe izlema pa da ode prijavi muza policiji,pogotovo da ne bih imala veze sa njegovim dugovima koji ga kamatasi jure.Nije on toliko bas nezna, primer u emisiji na pinku kada je Sergej najavio njenu pesme rekla mu je Jedi govna,i ona je eksplozivna kratka sa fitiljem tako da je ona mozda njega nabola pesnicom,samo ne opravdavam ako je vratio udarac.

Biljana

16-04-2018 16:41h
O boze sram vas bilo sve! Nisam natasin fan ali niko nije zasluzio niti jedan samar a ne nesto drugo. Jos jednom sram bilo sve zene koje komentarisu kako komentarisu. Uzas kakvi ste ljudi!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: