zbunila javnost

Ljubavi došao kraj: Katarina Grujić odlučila da ostavi crnogorskog biznismena?

0

Kao i sve poznate ličnosti, Katarina je sa društvenih mreža izbrisala sve zajendičke fotografije sa Kostom Obradovićem, a ostavila je i komentare koji govore o tome kako se oseća u vezi raskida.

foto: Instagram
foto: Instagram

Uvek hodam s osmehom na licu. Ponekad malim, ponekad velikim. Ponekad lažnim, odglumljenim. Ponekad sa osmehom kroz suze... Često iskrenim. Ali bez obzira na životnu situaciju, kakva god da je, osmeh je tu... Ne dopuštam da se drugi smeju mom porazu, neka ih zabrine taj osmeh na mom licu. Kakav god bio, samo ga retki prepoznaju - napisala je Katarina, čime je zbunila svoje fanove.

Katarina je otišla na odmor u Solun, što ukazuje na to da pevačica verovatno pokušava da preboli raskid i nalazi utehu u koktelima a na slikama je uvek sama.

 

 

Cheers darling ?☀️

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

 

Kosta ne voli da se eksponira, ali kako sada stvari stoje, moraće da se navikne na sve ovo, jer su mediji deo mog posla. Vidim da mu nije prijatno jer ne voli da se slika, niti ima pretenziju da uđe u ovaj svet. Mogu da se pohvalim da imam sjajnog momka, koji može da me prati i da ide uz mene. Kada se vratim sa nastupa, on me uvek iznenadi lepom večerom i mogu da kažem da Kosta nije tipičan Crnogorac",  rekla je za "Alo!"pre dva meseca Katarina, dok ovom prilikom nije bila dostupna za komentar.

 

makonda-tracker