veliki uspeh

ALEKSANDAR MILIĆ MILI U ROLLING STONE MAGAZINU: Oduševljenje Electric turnejom

0

Naš proslavljeni kompozitor i vođa muzičke atrakcije "Miligram" Aleksandar Milić Mili boravio je u Milanu kao gost najčuvenijeg svetskog časopisa Rolling Stone.

foto: promo
foto: promo

Oduševljeni Miligram "Electric Tour" koncertom, koji je inspirisan Teslinom filozofijom i pogledom na svet, urednici ovog najprestižnijeg i najuticajnijeg muzičkog magazina i portala su odlučili da ga povežu sa trkom "Formule 1" na električni pogon u Rimu ovog vikenda.

 

Pod sloganom da "ZDRAVA ENERGIJA DOLAZI SA BALKANA" oni opisuju Miligram kao originalno muzičko ostvarenje koje izbacuje ogromnu snagu na svojim koncetima,jedinstvenim muzičkim stilom u svetu, a sve praćeno Milijevom filozofijom koja promoviše spiritualnu stranu Nikole Tesle.

 

Miligram "Elektric Tour" koncert u sebi sadrži Tesline citate o zivotu i postojanju koje je Mili izabrao i ubacio u koncert kao poruke koje ljudima čine život lepšim.

 

foto: promo

Vlasnici "Rolling Stone" magazina Luciano i Nikola Bernandini de Pace srdačno su dočekali Milija i izrazili želju da pomognu u izlasku Miligrama na internacionalno tržište jer takav muzički projekat to definitivno zaslužuje.

 

makonda-tracker