Neće štedeti

Aleksandra Prijović inspiraciju pronašla Viktorijinom anđelu: U ovakvoj venčanici pevačica želi da izgovori sudbonosno da!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Milos

12-04-2018 16:56h
Lepo :) Bas lepa vencanica :)

Iživljavanje kada se može

12-04-2018 17:18h
Kad novac udari u glavu maže glava da zaboli od preterivanja.

Kum

12-04-2018 17:24h
Pa verovatno misli da je uhvatila zlatnu koku pa sad moze i da se razbacuje....eeeeeee koliko siromasne dece moze da se nahrani sa tolikim parama.....

Mima

12-04-2018 23:11h
Još da ima onu lepotu kakvu je imala Grejs Keli...! Imali smo prilike da vidimo kako je izgledala Ana Ivanović na venčanju u Venecija - savršeno u haljini tako jednostavnoj- 18000din. ali lepota je učinila svoje, ma oglas je i džak da obuče opet bi izgledala savršeno. Prijovićka nema tu lepotu, prefinjenost, držanje, gracioznost ovih žena. Njeno poreklo je ispisano na njenom čelu za sva vremena. Dakle nije bitna haljina.

13-04-2018 00:58h
Upropastiti svoj najvažniji dan ovakvom venčanicom, bas bezukusno! ???

mm

13-04-2018 08:07h
Njene pare ...

Lima

13-04-2018 10:46h
Setimo se žene jednog našeg pevača koja je imala haljinu bež boje prekrivenu čipom i biserima. Izgledala je kraljevski dostojanstveno jer ona je takvu haljinu umela da nosi, svi su u tom smislu i komentarisaoli.

Romana

10-05-2018 14:15h
Mirandina vencanica je prelepa. Ali, nikako ne ide uz beogradsko leto, jun mesec i vrucine. Miranda sada ima 35 godina a izgleda sto puta bolje ovako prirodno lepa od Prijovicke sa vestackim obrvama, zubima, silikonima i umetcima a ima tek koliko, 22?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: