Brahim Zaibat: Madona je samo žena

0
Novi dečko planetarne pop ikone Madone, francuski dens igrač Brahim Zaibat, opisao je kako je protekao njihov prvi susret i kakav je bio prvi utisak koji je pevačica ostavila na njega

Pre nešto više od mesec dana, Madona je počela da se zabavlja sa novim mladićem, dvadesetčetvorogodišnjim Francuzom Brahimom Zaibatom. Plesač tvrdi da se tokom upoznavanja sa plavokosom divom ni u jednom trenutku nije osetio ugroženim njenim statusom internacionalne zvezde, već da je njihov prvi susret protekao u krajnje prirodnoj atmosferi.

- Sve je počelo 22. septembra na promociji Madonine najnovije kolekcije odeće, gde sam ja imao zadatak da na sceni izvedem solo za pesmu Material Girl. Nakon što sam završio sa svojom tačkom, Madona mi je prišla iza kulisa i zahvalila mi se za nastup. Uopšte nisam imao osećaj da se upoznajem sa nekakvim čudovištem! Ona je samo žena, baš kao svaka druga. Ona je izuzetna umetnica, svetski priznata, ali iznad svega je žena. Znate, ona nije prva poznata pevačica sa kojom sam imao priliku da se upoznam. Bio sam počastvovan što smo se sreli, ali ne i pod stresom zbog toga – opisao je zgodni denser svoj prvi utisak o Madoni.

S obzirom na to da Brahim jedva da govori engleski jezik, a pritom je i veoma posvećeni musliman, dok Madona ne zna ni reč francuskog i pristalica je judeističkog sistema učenja Kabale, mnogi mediji iznose spekulacije o tome koliko je uopšte održiva veza između pedesetpetogodišnje pop kraljice i mladog plesača, čija je majka osam godina mlađa od pevačice. Međutim, Brahim je siguran u potencijal koji se nagoveštava iz početnih varnica njihovog romantičnog odnosa.

- Madonina muzika nije nešto što bih ranije nosio nasnimljeno na svom I-Pod-u, ali sada preslušavam čitav njen opus. U novijim pesmama ima dosta hip-hop zvuka i brejkdensa, a i Madona sama je veoma strastvena plesačica. Njen detinji san bio je da postane igračica, što je još jedna od stvari koja nam je zajednička – izjavio je Brahim koji tvrdi da ga ne zanima da krene stopama svog brazilskog prethodnika Hesusa Lusa, koji je romansom sa ovom megapopularnom damom i sam stekao znatno parče međunarodne slave, ali i zaradio znatnu količinu novca.

makonda-tracker