novi glossy

Seka Aleksić: Želim još mnogo dece!

2

Tri dana uoči velikog beogradskog koncerta, koji je zakazala za 14. april, folk zvezda prepričava kako je proslavila Vaskrs, na koji način će obeležiti svoj rođendan i da li sebe uskoro vidi i kao mamu jedne devojčice

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Samo nekoliko dana uoči velikom beogradskog koncerta, koji je zakazala za 14. april u Štark areni, folk zvezda Seka Aleksić ne može da obuzda uzbuđenje koje oseća uoči novog susreta s publikom. Ovo je inače mesec koji je rezervisan samo za lepe stvari.

 

Nakon što je s porodicom, suprugom Veljkom Piljkićem i naslednikom Jakovom, proslavila naš najveći praznik Vaskrs, Seka se užurbano sprema za druženje sa svojim fanovima, a potom je 23. aprila očekuje i proslava rođendana. Otkako je pre godinu i po dana postala majka, život joj se promenio nabolje, zato sada jednako dobru energiju emituje i ka drugima.

 

Glossy: Zašto ste birali baš 14. april za koncert?

 

- Slučajno, ništa me ne veže baš za taj dan. Ali pošto sam želela da svoj rođendan provedem u Areni s publikom, ispostavilo se da je to zbog ranije zakazanih putovanja u inostranstvo nemoguće, pa smo odredili ovaj dan. Ipak, srećna sam jer april je moj mesec...

 

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 22. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker