Kristina Agilera: Ponovo uživam u ljubavi

0
Samo nekoliko nedelja pošto je podnela papire za razvod, atraktivna Kristina Agilera otkrila je da je počela da razvija snažna osećanja prema svom novom dečku
foto: BANG
foto: BANG

Svog novog izabranika Metjua Rutlera dvadesetdevetogodišnja plavuša upoznala je tokom rada na dugoočekivanom filmskom projektu Burleska, na kome je on bio jedan od saradnika. Nakon što je primetila da se u njegovom društvu super zabavlja, pevačica je shvatila da prema njemu gaji posebne emocije.

- Metju je jedna posebna osoba. Tokom snimanja smo izgradili veoma snažno prijateljstvo. Tip je osobe s kojom možete da provedete sate i sate pričajući telefonom, sve dok odjednom ne shvatite da je već svanulo. Počeli smo da se zabavljamo tek kada sam podnela zahtev za razvod. Nemam nameru da budem nesmotrena i požurujem stvari. Ipak sam tek izašla iz petogodišnjeg braka. Odlučila sam da idem korak po korak i dozvolim sebi da budem srećna. Užasno me zabavlja to što smo u fazi izlazaka na sastanke, jer to nisam radila sto godina – kaže Kristina.

Talentovana pevačica otkrila je kako je uopšte došlo do toga da se njen brak sa Džordanom Bretmenom raspadne.

- Super nam je išlo sve dok naš sin Met nije napunio godinu dana. Džordan je bio neverovatan. Moram priznati da je on bio taj koji mu je prvi promenio pelene. A onda su se stvari preokrenule. O Metu sam se uglavnom samo ja brinula i počela sam da postajem previše nezavisna od naše veze. Zatim je došlo snimanje Burleske, na kojem sam svakodnevno proširivala vidike i pomerala sopstvene granice. Od devojke, postala sam žena. Kad se snimanje završilo, vratila sam se kući, ali više nisam bila ista osoba. Toliko se stvari uskomešalo u meni, a ja sam morala da ih potiskujem. Probali smo da izgladimo stvar, ali postalo je očigledno da je to nemoguće – otkriva.

makonda-tracker