Riz Viderspun: Zaljubljena zvezda na Bulevaru slavnih

0
Oskarovka Riz Viderspun ovekovečena je kao 2425. zvezda koja krasi čuvenu holivudsku aveniju slavnih ljudi koji su svojim dostignućima zadužili filmsku istoriju
foto: BANG
foto: BANG

Tridesetčetvorogodišnja Riz Viderspun koja je prešla put od serijala Pravna plavuša do uloge u filmu Hod po ivici koja joj je 2006. godine donela nagradu Američke filmske akademije za najbolju glumicu, primila je značajno priznanje na svečanoj ceremoniji organizovanoj ovim povodom ispred hotela W u Los Anđelesu u sredu 1. decembra.

Plavokosa i plavooka diva zanosnog izgleda na ovaj događaj došla je odevena u elegantnu crnu haljinu sa crvenim tufnicama, u pratnji dece koje je dobila u braku sa Rajanom Filipeom, jedanaestogodišnje ćerke Ave i sedmogodišnjeg sina Dekona. Veliku podršku pružio joj je i njen novi dečko, holivudski agent Džim Tot, koji glumicu svojom pažnjom sve više oduševljava, a posebno joj je drago što on nije ličnost iz javnog života.

- Ne želim da previše očekujem. Ne mogu da kažem da mi je u ovom odnosu lakše. Svaka romansa ima svoju dinamiku, a ne želim da omalovažim nijednu od svojih prethodnih veza koje su, svaka za sebe, podjednako bile smislene i divne. Međutim, sa Džimom sam spoznala da mi veoma prija to što sam u vezi sa nekim ko razume i prihvata moju karijeru, a sam se ne bavi ovim poslom. Džim je sjajan momak. Predivan je! – otkrila je Riz za januarski broj američkog izdanja magazina Glamour.

makonda-tracker