Čeril Kol najviše tražena na Yahoo

0
Čelnici pretraživača Yahoo objavili su listu u ovoj godini najpretraživanijih ličnosti i događaja, a u samom vrhu liste našle su se mnogobrojne poznate ličnosti i priče o njihovim životnim problemima
foto: BANG
foto: BANG

Pevačica grupe Girls Aloud, Čeril Kol, koja je ove godine preživela pravu životnu dramu dok se borila sa malarijom, ali i prošla kroz tešku brakorazvodnu parnicu sa fudbalerom Ešlijem Kolom, našla se na prvom mestu liste najtraženijih ličnosti iz šou biznisa putem čuvenog servisa Yahoo.

Manekenka i pevačica Keti Prajs je svojim burnim razvodom od prvog supruga pevača Pitera Andrea, a zatim i nelegalnim venčanjem sa zvezdom britanskog Velikog brata i serije Hollyoaks Aleksom Ridom, obezbedila sebi drugu poziciju na spisku najpretraživanijih celebrity ličnosti.

Najkontroverznija ličnost našeg doba, Lejdi Gaga, smestila se na treće mesto, dok su se među prvih deset našle dame kao što su Anđelina Džoli, Viktorija Bekam, Megan Foks i Keti Peri.

Što se tiče skandaloznih događaja iz života slavnih, razvod Čeril i Ešlija Kola i ovde drži primat, dok se istraga protiv Mela Gibsona u vezi sa porodičnim nasiljem nalazi na drugom mestu. Na listi je i odlazak Džordža Majkla u zatvor, lažna vest o nervnom slomu koju je navodno doživeo Žoakim Finiks, seks skandal Romana Polanskog, raznorazni holivudski razvodi i neizbežne Lindzi Lohan i Paris Hilton sa nekolicinom ovogodišnjih sukoba sa zakonom.

makonda-tracker