Boda Ninković i drugari pevaju za decu

0
Promocija novog CD Slobodana Bode Ninkovića sa pesmama za decu pod nazivom Ko se peva taj se voli biće održana u utorak 7. decembra u salonu igračaka Dexy Co na drugom spratu TC Ušće
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Poznati glumac Slobodan Boda Ninković snimio je novi CD za decu, a zajedno sa njim pevali su i recitovali dečaci i devojčice iz Domova za decu bez roditeljskog staranja u Somboru, Kraljevu, Beloj Crkvi, Kruševcu, Banji Koviljači, Pančevu i Užicu, kao i glumci Jelena Jovičić, Marija Veljković i Ivan Bosiljčić.

- U knjizi Ova ruka putuje da se s tobom rukuje, na pitanje šta je nevidljivo, jedna četrnaestogodišnja Gordana iz Doma za decu bez roditeljskog staranja u Užicu napisala je: Ja sam nevidljiva! Upravo te njene reči bile su nam razlog da napravimo ovaj CD, da na njemu sa Bodom pevaju deca iz osam Domova, da njima bar tako pokažemo da nisu nevidljiva, a ostalima da kažemo da je samo nesreća u njihovim dečjim životima jedino po čemu se od nas razlikuju. Na promociji CD-a Vas očekujemo upravo zbog Gordane i njenih drugara koji su pevali - Dragana, Milana, Denisa, Nikole, Svetlane, Đenđi, Đurđice, Nataše, Čedomira, Ane, Katarine, Stevana i još jednog Nikole – navodi se u saopštenju Kreativne grupe Dečja zemlja.

makonda-tracker