uplašena ali snažna

Rak menja život na nezamisliv način: Poznata glumica progovorila o bolesti koja joj se vratila

0

Ovo mi pomaže da stavim stvari u perspektivu i podseća me na sve ono što sam naučila dok sam se borila sa rakom, istakla je Šenon

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Šenon Doerti (46), koja se proslavila ulogom Brende u seriji "Beverli Hils", na na društvenoj mreži je objavila da su lekari tokom njenih poslednjih analiza uočili povišene tumor markere.

 

 

"Pretrage i nalazi. Jedan tumor marker je dobar, drugi povišen. To samo znači da ću morati na posmatranje i na druge analize. Ali čak i nakon toga, ostajem pozitivna", napisala je glumica.

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

"Ovo mi pomaže da stavim stvari u perspektivu i podseća me na sve ono što sam naučila dok sam se borila sa rakom. Ponekad mi treba sveži pogled. Kao što sam već rekla, rak menja život na nezamisliv način... Usput, povišeni markeri mogu biti od mnogo stvari. Oh i D vitamin, treba mi i toga", istakla je Šenon koja se trudi da ostane pozitivna. Zabrinuti obožavaoci komentarisali su da je ona ratnica i da su uz nju.

 

Drži glavu gore, neverovatna si. Ostani snažna i hrabra, šaljem ti pozitivu", napisali su joj fanovi. Da boluje od raka, Šenon je saznala u februaru 2015. Bolest joj se proširila na limfni sistem, pa je glumica prošla mastektomiju, hemioterapije i zračenje. Pre godinu dana je završila s tretmanima hemioterapije.

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker