Džulijen Mur naga na novom Pirelijevom kalendaru

Glumica Džulijan Mur i još petnaest manekenki i pet manekena krase novo izdanje čuvenog Pilerijevog kalendara koji ove godine potpisuje Karl Lagerfild
0
1 / 7

U utorak je u pozorištu Stanislavsky i Nemirovich-Danchenko u Moskvi novinarima i kolekcionarima predstavljeno 38. izdanje Pirelli kalendara pod nazivom Mitologija.

U svom studiju u Parizu kalendar za 2011. godinu stvorio je legendarni Karl Lagerfild. U ovom kalendaru je predstavljena jedna od najvećih strasti ovog modnog znalca: grčka i rimska mitologija. Kalendar se sastoji iz 36 fotografija, kojima se prikazuju bogovi, heroji i mitovi. Lagerfild je predstavio modele poput skulptura u njihovoj estetskoj strogosti i klasičnim načelima.

Pirellijev kalendar krase poznata glumica Džulijan Mur sa 15 atraktivnih dama i pet muških modela. Zgodne lepotice koje mame uzdahe su italijanski modeli Bjanka Balti i Elisa Sednaui, danski model Freja Beha Erihsen, brazilski model Izabeli Fontana, poljski modeli Magdalena Frekoviak i Anja Rubik, australijski model Ab Li Keršou, indijski model Lakšmi Menon, američki modeli Hajdi Maunt i Erin Vason, ruski model Nataša Poli, holadski model Lara Stun i kanadski model Daria Verbouvi, austrijski model Iris Strubeger i Dženil Vilijams s Jamajke. Muški modeli su Baptiste Đabikoni i Sebastijan Žondu, Brad Kroenig i Garet Nef i Džejk Dejvis.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker