potresla se

Bebi Dol progovorila o svojoj bolesti: Umesto toplih reči, čula sam plač i jecaje moje majke...

0

Bebi Dol otkriva da su je po izlasku iz "Zadruge" sačekali majčini jecaji zbog priča da boluje od leukemije

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ona otkriva da je njen problem zapravo nešto drugo.

 

Eks-Ju zvezda Dragana Todorović, alijas Bebi Dol ponovo je bila u žiži javnosti kao rijaliti igrač. Posle dve nedelje boravka u "Zadruzi", Bebi je razočarana napustila rijaliti, a prvi poziv uputila je majci i suprugu.

 

- Čim sam izašla pozvala sam najmilije i umesto toplih reči čula sam plač i jecaje moje majke užasno zabrinute za mene. Poverovala je pričama da bolujem od strašne bolesti, od leukemije, i pomislila da od nje krijem takvu stvar da bih je poštedela sekiracije i bola - govori Bebi i ističe da je sada zdrava iako je mesecima bila bolesna.

 

Bebi Dol se pre nekoliko godina venčala se sa Aleksom Todorovićem, novinskim dopisnikom stranih redakcija sa kojim je pre toga bila u vezi pet godina. Po izlasku iz "Zadruge", Bebi je otkrila da joj je falila suprugova topla reč.

 

- On nije bio u Beogradu kad sam ulazila i odgovarao me je od toga da opet budem deo ludnice-bludnice, kako ja zovem rijalitije. Nije mogao da dočeka da me zagrli, kao ni ja njega, ali dobro je da nismo bili duže razdvojeni.

 

 

makonda-tracker