odabrala najluksuzniji smeštaj

Skupoceno uživanje: Adrijana Lima letovaće na Svetom Stefanu - i neće štedeti

0

Svetski poznata manekenka i bivša srpska snajka letovaće sa porodicom na Svetom Stefanu i dobro će otvoriti novčanik za rekreacije i smeštaj.

foto: Profimedia

Prema izvoru Blica, Adrijana Lima je napravila plan letovanja na Svetom Stefanu, gde je rezervisala nekoliko apartmana na desetak dana u avgustu. Čini se da je odabrala najluksuzniji smeštaj, jer najniža cena noćenja u ovom periodu iznosi oko 1800 evra. Adrijana je za sebe i ćerke odabrala apartman, a dadilju i obezbeđenje smetiće po sobama, što će je sve ukupno koštati oko 20000 evra.

Tokom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, te je svoj dolazak odlučila da ponovi i ovog leta. Već je izvršila rezervaciju za sredinu avgusta, kada će sa ćerkama uživati u Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledaće na more, imaće privatan bazen, a biće opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adrijana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i omanju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mesta - objašnjava izvor upućen u ceo slučaj, i dodaje da Lima nije imala velike prohteve.‟

Recepcija tog luksuznog kompleksa, međutim, nije htela da komentariše ova saznanja.

 

foto: Profimedia

Početkom jula 2017. godine Adrijana Lima je sa bivšim suprugom Markom Jarićem i ćerkama Sijenom i Valentinom boravila u Budvi. Tokom tog boravka obilazila je brojne znamenitosti, a po sletanju na Tivatski aerodrom tada je poručila: „Toliko toga za istražiti. Zdravo, Crna Goro.‟ Tu poruku je Lima postavila na društvene mreže.

 

Inače, veliki broj svetskih zvezda boravio je na ovom ostrvu, a među njima su: Sofija Loren, Karlo Ponti, Kirk Daglas, Kaludija Šifer, Ronaldo de Asis Moreira poznatiji kao Ronaldinjo, Ričard Vidmark, Monika Viti i Marina Vladi, Boris Spaski i Bobi Fišer, Jurij Gagarin, Leonid Leonov, Sandro Pertini, Vili Brant, Đulio Andreoti, Helmut Šmit, Robert Maknamara i mnogi drugi.

 

foto: Luka Šarac

Najpoznatiji srpski teniser Novak Đoković je za svoje venčanje odabrao ovo mesto, a čak je iznajmio smeštaj za sve goste koji su prisutovali svadbenoj ceremoniji.

 

 

makonda-tracker