Story Red Hot Party: Osvojite karte za doček Nove godine

0
Sve što je potrebno da učinite kako biste osvojili dve karte za najbolji novogodišnji provod jeste da postavite sliku gde ste vi, sami ili sa društvom, u ludom noćnom provodu i postavite na Facebook stranicu Story Red Hot Party

Pored slike potrebno je da napišete svoje ime i kratak opis fotorafije, gde i kad se dogodio vaš najbolji provod, šta ga je učinilo najboljim... Naš tim će postavljati vaše fotografije na Facebook stranicu Story Red Hot Party u album Fotokonkurs party. Pet fanova čije fotografije prikupe najviše lajkova osvajaju po dve karte za Story red hot party, doček Nove godine u Expo centru gde će nastupati Luis, Zemlja gruva, Sevdah baby, DJ Mirko i DJ Meex. Prvih deset fotografija osvajaju po jednu kartu za Story red hot party. Karte uključuju neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri! Više o partyju pogledajte na http://glossy.espreso.co.rs/novagodina. Po završetku foto konkursa kontaktiraćemo dobitnike putem Facebooka. Takmičenje traje od prvog decembra do 15. decembra i svaki učesnik ima pravo da učestvuje sa jednom fotografijom.

Radovi koji se dostave u okviru konkursa se ne vraćaju. Prijavljivanjem na konkurs autori garantuju da je fotografija njihovo autorsko delo i daju saglasnost da prenose pravo na korišćenje fotografija na organizatora konkursa. Organizator ne snosi odgovornost za moguću zloupotrebu, kopiranje, neovlašćeno objavljivanje prispelih fotografija. Story red hot party zadržava pravo da ne objavi fotografije neprimerenog sadržaja.

Posetite našu Facebook stranicu

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000514691318#!/pages/Story-Red-Hot-Party/177987692216787

makonda-tracker