jaka kao stena

Ni dijabetes je ne sputava u savršenoj formi: Hali Beri u 6. deceniji izgleda potpuno neverovatno

0

U avgustu će proslaviti svoj 52. rođendan, ali holivudska glumica Hale Beri svojim izgledom bi mogla da postidi i duplo mlađe kolegice.

foto: Reuters / Danny Moloshok

 Tajnu njenog mladolikog izgleda i senzacionalno istrenirane figure sada je otkrio njen dugogodišnji prijatelj i trener

 

 

Američka glumica HalI Beri još kao mlada krenula je da živi izrazito zdravim načinom života, regulisala je ishranu, a osim toga redovno trenira. Rezultat je senzacionalna figura i zategnuto telo.

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Novom fotografijom na Instagramu Beri je pokazala delić svog treninga, a ostatak tajni za strane medije otkrio je njen dugogodišnji lični trener.

 

Verujte, naš zajednički trening je sve samo ne lak. Koristimo razne tehnike, tajlandske borilačke veštine, boks, a u to ubacimo i vežbe za snagu i kondiciju. Hale je vrlo inovativna, pa često koristi šta god da joj se nađe pod rukom kao teg. Pomera teške kutije, nameštaj. Takođe tu je i klasično trčanje na traci koje troši najviše kalorija. Sve u svemu, trening je vrlo dinamičan", započeo je u svom razgovoru Piter Li Tomas, lični trener lepe glumice, s kojom trenira čak pet puta nedeljno.

 

 

"Ona uglavnom dođe s listom stvari koju želi da uradi tog dana i toga se držimo. Nikada nisam upoznao nekoga ko je toliko istrajan u vežbanju", objasnio je u nastavku Tomas i dodao kako se njena snaga i rezultati itekako vide.

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"S vremenom postaje sve brža, jača i mnogo spretnija", zaključio je trener.

Ali, da nije sve samo u vežbanju jednom je prilikom objasnila i sama glumica,kada je rekla da veliku ulogu u njenom izgledu i zdravlju igra ishrana.

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Pronašla sam idealnu ishranu koja ne smeta mom dijabetesu, zato se uvek trudim da imam dnevno četiri mala obroka zbog kojih se osećam snažno i zdravo", izjavila je jednom. Hrana koja se nađe na njenom tanjiru ne sadrži masnoću, šećer ni ugljene hidrate, a omiljeni su joj obroci tuna s grila i krompir s lukom.

 

"Počela sam da jedem puno svežeg povrća, piletine, sveže ribe i testenine. Izbacila sam crveno meso i voće jer sadrže dosta šećera."

makonda-tracker