Ceca Ražnatović: Groznica skopske subotnje večeri

Drugi koncert folk dive Svetlane – Cece Ražnatović u skopskoj hali Boris Trajkovski učinio je sinoć ovu pevačicu rekorderkom na makedonskom tlu, gde niko pre nje nije napunio tako veliki prostor dva dana zaredom
16
1 / 20 Foto: Mirko Tabašević

Nastup je trajao skoro tri sata, a Ceca je publiku oduševila u još dve nove kreacije Saše Vidića, dok je za originalnu frizuru bila zadužena njena frizerka Svetlana Bubanja Bucka. Vrhunac koncerta nastupio je kada je folk zvezda zapevala numere Kad bi bio ranjen i Nagovori od kojih se tresla čitava hala sa više od 10. 000 posetilaca. Ceca je Makedoncima sledeće druženje zakazala za narednu godinu, a u Beograd se vratila u nedelju ujutro. Inače, u sutrašnjem izdanju emisije Ekskluziv, gledaoci TV Prva biće u prilici da vide kako je izgledao apartman u hotelu Aleksandar palas, u kom je Ceca odsela, a i da vide ekskluzivni intervju sa folk divom u kom je, između ostalog, pričala o predstojećem putu u Australiju i pred kamerama otvorila  poklone koje je dobila u Makedoniji.

I novi broj magazina Story, koji je u prodaji od ponedeljka 29. novembra, donosi intervju sa Cecom Ražnatović, pod nazivom Sa problemima se borim sama, praćen ekskluzivnim fotografijama.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker