Tina Ivanović: Želim svadbu i bebu

1
Folk pevačica i bivša farmerka Tina Ivanović tvrdi da tek planira crkveno venčanje i svadbu sa Zvezdanom Anđićem, ali i da po drugi put postane majka
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Atraktivna pevačica čiji su sukobi sa Vesnom Vukelić Vendi obeležili treću sezonu popularnog rijaliti šoua Farma, kaže da joj je boravak na imanju u Lisoviću ipak doneo dobro.

- Mogu reći da mi je učešće na Farmi donelo samo dobro za moju karijeru. I pre Farme su svi znali ko je Tina Ivanović, ali sada su me ljudi upoznali u pravom svetlu, pokazala sam da nisam uobražena, nadmena, razmažena, nego sasvim normalna osoba sa svim vrlinama i manama kao i svako živo biće na ovoj planeti. Što se tiče Vendi, već sam rekla mnogo puta da se sa njom ne bih uplitala u raspravu da nije napala moju porodicu. To dovoljno govori o njoj ko je i šta je, žena se hrani time da napada druge ljude i da ih vrijeđa. Ona ima veoma visoko mišljenje o sebi a ja mislim da nema osnova za to. Rekla sam šta sam imala i ona me apsolutno ne zanima, imam svojih obaveza, za razliku od nje imam i muža i porodicu, karijeru koju gradim i dalje, imam svoje pesme, što za nju ne bih mogla da kažem, jer svi se pitaju: Pa čime se ta žena bavi? Od nje se može očekivati svašta ali bih joj preporučila da me više ne uzima u usta – odlučno je rekla Ivanovićeva za Dnevni avaz koja tvrdi da joj sin Danijel nije zamerio intimne scene sa manekenkom Jelenom Stožinić.

- Ja od svog sina imam potpunu podršku, i on je rekao na sve to pa šta ste uradile, ništa, samo ste se zezale. Ponosan je na mene, na moje celokupno ponašanje i rekao mi je da sam bila super. A problema nikakvih nisam imala i ne vidim razlog zašto bi ih bilo – kaže crnokosa pevačica koja priželjkuje da se sa drugim mužem Zvezdanom Anđićem ostvari u ulozi majke.

- Mi smo četrnaest godina zajedno, a od 2004. smo u braku, i to nismo krili. Jednostavno kada novinari pitaju kada će svadba ja kažem uskoro, pošto je to stvarno tako jer nismo pravili svadbu, nismo venčani u crkvi a i ja želim da već jednom obučem venčanicu. Prema tome, svadba će tek biti. Mnogo bih volela da dobijem bebu, ako se to ne desi prirodnim putem onda ćemo preduzeti druge metode – završava Tina Ivanović.

Priredila: Jelena Kulović

makonda-tracker