lepša nego ikad

Povukla se iz javnosti, a sada je novim imidžom iznenadila sve: Zbog OVE fotografije našu pevačicu mnogi su uporedili sa Dženifer Lopez!

2

Nekadašnja zvezda Granda duže vreme nije se pojavljivala u javnosti, a sada je svojim novim izgledom šokirala svoje brojne fanove

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Milena Ćeranić u proteklom periodu bila je u žiži javnosti zbog raskida sa svojim dugogodišnjim dečkom, košarkašem Vladimirom Dašićem. Iako pevačica nije želela da se oglašava ovim povodom, čini se da se na scenu sada vraća zadovoljnija i srećnija nego ikad!

 

Naime, Milena je u međuvremenu potpuno promenila svoj imidž, pa sada sve više podseća na svetske r'n'b zvezde, a o tome svedoči i jedna od poslednjih fotografija koje je podelila sa javnošću putem društvenih mreža.

 

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on

Milena je ovom prilikom pozirala sa puštenom, talasastom kosom, naočarima i krupnim alkama na ušima, a ovakav izgled mnoge je podsetio na stil kakav duži niz godina neguje slavna muzička i glumačka zvezda Dženifer Lopez.

null

null

Osim po stilu, Milena je na slavnu Džej Lo podsetila i likom, ali i gotovo identičnom frizurom kao latino diva.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pregršt lajkova i pozitivnih komentara svedoče o tome da se Mileninim brojnim fanovima dopala ova promena, a da li će zajedno sa izgledom promeniti i muzički stil, ostaje da vidimo.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

makonda-tracker