Frida Pinto: Želela sam da budem dvojnik Majkla Džeksona

1
Kao sasvim mala devojčica, atraktivna Indijka Frida Pinto satima bi pred ogledalom uvežbavala plesne pokrete koje je izvodio čuveni Majkl Džekson
foto: BANG
foto: BANG

Od kako je kao sasvim mala devojčica uživala u tome da imitira legendarnog kralja popa, indijska glumica Frida Pinto znala je da će se u životu baviti poslom koji je povezan sa svetom zabave.

- Još dok sam imala pet godina, sanjala sam o tome da postanem filmska zvezda. Znala sam da je to moja interesna sfera, ali nisam mogla ni da pretpostavim da ću se profesionalno baviti glumom. Sećam se da bih satima stajala pred ogledalom i imitirala Majkla Džeksona. Dugo sam ubeđena da sam odličan interpretator – otkrila je simpatična glumica koja je svetsku slavu stekla ulogom u filmu Milioner iz blata.

Pored toga što je sanjala o karijeri obasjanoj svetlošću reflektora, Frida je veći deo svog odrastanja provela putujući.

- Moj deda i ujak bili su vojna lica, što podrazumeva da su stalno dobijali nova nameštenja i često se selili na najrazličitije moguće lokacije. Budući da su moji roditelji sa njima dvojicom bili veoma bliski, često bi smo im putovali u posetu, tako da sam zahvaljujući njihovoj situaciji dobila priliku da obiđem mnogo zanimljivih mesta – ispričala je Frida koja će početkom decembra promovisati najnoviji film Miral u kojem igra naslovnu ulogu.

makonda-tracker