budući brak

Ljubav poznatih: Hteli da obeleže veridbu tetovažama koje se slažu, a pažnju krade njena izazovna fotografija (FOTO)

0

Sofi Tarner i Džo Džonas objavili su prošle godine da su se verili, a nedavno su i, u slavu ljubavi, tetovirali svoja tela. Sofina tetovaža je privukla veću pažnju – ne zbog svog izgleda, već zbog fotografije kojom je objavila šta je učinila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džo Džonas, poznati američki pop pevač, i Sofi Tarner, Britanka koja je naklonost publike osvojila ulogom Sanse u Igri prestola, nabacili su nove tetovaže. Prvo je to učinio Džo, tetoviravši na svojoj podlaktici glavu devojke koja gleda u stranu, a sada je i Sofi trajno iscrtala svoje telo – i to butinu.

Nema ničeg neobičnog u tome, osim što se čini da je u pitanju glava iste devojke, ali iz malo drugačijeg ugla. Osim toga, fotografija Sofine tetovaže malo je izazovnija, s obzirom da je uslikana tako da se vidi i njen čipkasti donji veš.

Odavno je poznato da parovi i ne bi baš trebali da svoju ljubav dokazuju crtanjem tetovaža, jer neke veze nisu trajne poput mastila na koži. To nam je u poslednje vreme pokazao primer Điđi Hadid i Zejna Malika. Zejn je, naime, posred svojih grupi istetovirao Điđine oči. A sada više nisu zajedno.

#zayn #zaynmalik #zayntattoo #black #white #blackandwhite #dark

A post shared by ZAYN TATTOOS (@zayn.tattoos) on

makonda-tracker