kao španska serija

Porodična zavrzlama: Milijarderov otac dobio sina sa svojom poćerkom

0

Biti milijarder ne znači da si pošteđen porodičnih bizarnosti, pa ni Ilon Mask nije bio te sreće. Iako je u poslednje vreme zapažen u javnosti zbog svojih ljubavnih avantura i lansiranja automobila u svemir, sada je na svetlost dana isplivala prava porodična drama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka je nesrećna na svoj način, kaže slavni ruski pisac. Ilon Mask definitivno ima sreće što se tiče naplaćivanja svojih sjajnih umnih sposobnosti, ali ne može se reći da mu je porodica daleko od ekscentričnog.

 

Erol Mask ima 72 godine i više nije u kontaktu sa svojim sinom milijarderom, a nedavno je rekao časopisu The Sunday Times of London da ima bebu sa Janom Bezuindenhut, ženom koja je imala samo četiri godine kada se on oženio njenom majkom Hajdi. Iako su Hajdi i Erol imali dvoje dece zajedno I bili u braku 18 godina pre nego što su se razveli, Erol kaže da nije gledao Janu kao svoju poćerku, jer je većinu svog života provela daleko od porodice.

 

Erol se ponovo povezao sa Janom kada je ona prolazila kroz težak raskid, a on je bio tu da je uteši.

Bili smo usamljeni, izgubljeni ljudi”, rekao je. “Jedna stvar vodila je drugoj – možete to nazvati Božjim planom ili prirodom”.

Erol je priznao da je isprva verovao da je bebin otac Janin bivši momak, pa je zatražio test očinstva, a rezultat je otkrio da je dete njegovo.

 

Iako ne živi sa detetom, Erol ga je nazvao neverovatnom bebom I kaže da je Jana “očaravajuća devojka i čudesna majka”.

 

Erol je otkrio i reakcije svoje porodice, pogotovo svoje ćerke Ali, kojoj se prvoj poverio u nadi da će ga razumeti i pružiti mu podršku.

Rekla je da sam lud, mentalno bolestan. Rekla je i ostalima, pa su svi bili besni. Misle da sam senilan i da treba da odem u starački dom, a ne da mi bude zabavno i da imam malu bebu.”

Šuška se da je upravo ovo razlog tome što Ilon i Erol više ne komuniciraju. Izvor blizak porodici kaže da je Ilon strašno ljut što se ovako desilo: Erol je bio jedina očinska figura u Janinom životu, a sada je otac njenog deteta.

 

 

makonda-tracker